5 fordele ved et automatiseret tekstfeed

Man hører ofte, at det er besværligt at producere kvalitetsindhold på flere sprog, men det gør sig ikke nødvendigvis gældende længere. Nøglen er en moderne teknologi, der sparer tid, penge og energi – ressourcerne kan investeres andre steder.

Når man skal producere indhold, vinder man meget ved at automatisere hele eller dele af processen. Contentor er ekspert på området og viser dig her, hvilke fem store fordele du får ved at integrere dit content.

Fra få til tusinde ord

Har du stået i den situation, at du den ene dag havde brug for at oversætte en titel eller en enkelt sætning, hvorimod du næste dag stod og skulle bruge 100 produkttekster? Det er ikke nogen usædvanlig situation, når du driver e-handel og ofte tilføjer nye produkter løbende. Hvad er den bedste løsning, der både sparer tid og mindsker administration?

Manuelt arbejde hører fortiden til – sig goddag til automatisering!

Det er hårdt arbejde at drive en e-handelsvirksomhed, og det kræver tekst i mange former, uanset hvor mange markeder man arbejder med. Har du ikke de rette ressourcer internt, eller vil du hellere investere ressourcerne et andet sted, giver det mening at henvende sig til en ekspert.

Contentor har været i branchen helt siden 2008 og har som virksomhed fulgt udviklingen inden for e-handel, lige fra den spæde start til i dag. Udviklingen tenderer mod mere integration og mere automatisering af arbejdet – det forenkler processen betydeligt for dig som kunde. Rabie Salem er administrerende direktør hos Contentor og uddyber:

Vores mål er at skabe rigtigt gode forudsætninger for vores kunder gennem integration. At håndtere enorme mængder tekst er et problem og oplagt merarbejde. Derfor har vi fokus på at hjælpe kunderne med integrationer, så vi kan vise dem, hvor store fordele det genererer.

Hvordan arbejder du i dag – og hvordan vil du gerne arbejde i fremtiden?

Manuelt arbejde kan ikke undgås helt. I forhold til content er det dog muligt at bortskalere en stor del og samtidig opnå en høj kvalitet med en lille indsats. Ved hjælp af modulerne Magento 2, Prestashop og ikke mindst det selvudviklede API sørger Contentor for, at tekster kan sendes frem og tilbage, hurtigt og enkelt. Samtidig muliggøres automatisk publicering, hvilket sikrer en stor konkurrencefordel på markedet.

Rabie Salem forklarer tankerne om integrerede kunder:

Vi elsker integration og forstår, at vores kunder har meget forskellige behov. Derfor tilbyder vi skræddersyede løsninger og guider kunden fra start til slut. Det gælder både i forhold til kort- og langsigtede mål.

5 fordele ved at integrere med Contentor

  • Skræddersyet
  • Skalérbart
  • Effektivt
  • Samspillende
  • Kvalitetssikrende

Er du interesseret i at give dit indhold en bedre og mere sikker adgang til markedet? Kontakt Contentor i dag, eller klik ind på websitet, hvor du kan læse mere.