Amazon gør returnering nemmere end nogensinde før

Glem alt om papkasse, tape og returlabelFor få dage siden offentliggjorde Amazon, at de vil tilbyde deres kunder mulighed for at returnere varer uden papkasse eller returseddel. Den nye service bliver tilgængelig i Amazons fysiske butikker og via nogle af Amazons samarbejdspartnere, bl.a. UPS og den amerikanske detailkæde Kohl’s.

Indtil videre er tjenesten kun tilgængelig for Amazons kunder i USA.

– Vi ved, at det stadig kan være bøvlet at finde en papkasse og noget tape og udskrive en returlabel. Nu er de fleste Amazon-returneringer nemmere end nogensinde før, da det ikke er nødvendigt med en kasse, skriver Amazon på sin blog.

Når man som kunde har fået en QR-kode af Amazons returcenter, kan man bare aflevere sine returvarer til en medarbejder, som sørger for at pakke varen og forsyne den med returlabel – gratis, ovenikøbet.

LÆS OGSÅ: Amazon tester andres vin på egne flasker

Ifølge nyhedssiden ecommercebytes.com vil Amazons nye retur-tiltag lægge pres på andre store e-handelsvirksomheder i USA, heriblandt EBay og Etsy.

3 meninger om “Amazon gør returnering nemmere end nogensinde før

 • Avatar
  17 juli 2019 kl. 11.52
  Permalink

  På grund af afsender fejllæser mine ordre forkerte leverede størrelse på shorts. Bestilling str. 44 liv. 120.cm . Modtaget et par str.29 og et par str.34. Amazon levere str.34 og Sport24 marken levere str.29.Hvordan kan dette ske ? Til kunden masser af arbejde for
  ingen ting. pengene retur tak. Steen

  Besvar
   • Frigg Falk Sabroe
    17 juli 2019 kl. 15.35
    Permalink

    Hej Steen 🙂
    Tak for din kommentar.
    Det ser ud til, din henvendelse skal videre til Amazon – vi er udelukkende en nyhedsside, der formidler information. Jeg kan derfor desværre ikke svare dig på dit spørgsmål.
    Mvh

    Besvar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Pin It on Pinterest