Amazon runder 150 millioner Prime-medlemmer

”Vi har gjort levering hurtigere”.

I 2018 annoncerede Amazon, at de havde ramt 100 millioner Prime-medlemmer. Og dette på trods af stigningen i medlemskontingent for et par år siden – fra 99 dollars til 119 dollars.

De ekstra penge til tjenesten har tydeligvis heller ikke skræmt nogen væk i det seneste år.

Annonce

På nuværende tidspunkt kan den globale onlineaktør prale af intet mindre end 150 millioner Prime-medlemmer fra hele verden. Èn af de helt store fokuspunkter, som formentlig har gjort tjenesten mere attraktiv for kunderne, er en oprustning på leveringsfronten.

Vi har gjort Prime-levering hurtigere. Antallet af varer, der er blevet leveret til amerikanske kunder med Prime's ”free one-day” og ”same-day”-leveringer er mere end firedoblet dette kvartal sammenlignet med sidste år, har CEO, Jeff Bezos, udtalt i en erklæring.

Derudover viser tallene, at Prime-medlemmer har set dobbelt så mange film og Tv-programmer via Prime Video i løbet af sidste år.

Og det eksplosive Prime-univers er bare én ud af mange positive nyheder for Amazon, som også kan se tilbage på et mere end tilfredsstillende årsregnskab.

Det blev til hele 87 milliarder dollars for Amazon, hvilket svarer til over 590 milliarder danske kroner.

LÆS OGSÅ: Nu er Amazon over 1000 milliarder dollars værd

Det er en stigning på 21 procent, sammenlignet med samme periode sidste år.

Ifølge CBNC.com har det stærke årsregnskab har fået Amazon-aktien, i den kæmpemæssige internethandel, til at stige med 12,1 procent, hvilket skyder værdien på selskabet helt i vejret.

Annonce