Bang & Olufsen ansætter Grevinde Alexandra

”Et dansk ikon”.

I dag starter en ny medarbejder i Bang & Olufsen på kontoret i Lyngby.

Grevinde Alexandra er blevet ansat og har fået titlen som ”Director, Client Programmes”. Hun skal arbejde med identificering af nye kundegrupper, marketing og salg. Det fremgår af en pressemeddelelse.

Annonce

Jeg ser meget frem til arbejdet med at styrke kendskabet til Bang & Olufsens brand og produkter på virksomhedens kernemarkeder. Bang & Olufsen er et dansk ikon, og jeg glæder mig til at blive en del af virksomheden og til samarbejdet med mine nye kolleger og partnere, siger grevinde Alexandra i pressemeddelelsen.

Den 55-årige grevinde har en alsidig karriere bag sig. Hun har tidligere arbejdet som underviser på et universitet i USA. Derudover har hun forfattet en bog om lykke samt en bog om forretningsetik.


”En alvorlig situation – hårdt presset”

I december sidste år kunne vi berette, at Bang & Olufsen foretog den fjerde nedjustering på knap et år. Det havde blandt andet afsæt i et utilfredsstillende salg til forbrugerne.

I januar 2020 havde selskabet havde tabt 60 millioner kroner, og indtjeningen var faldet med mere end 30 procent.

LÆS OGSÅ: Bang & Olufsen sukker efter frisk kapitalindsprøjtning

Og de svære tider er langt fra ovre for den garvede lydforretning.

I sidste uge oplyste Bang & Olufsen, at virksomheden er hårdt presset af coronakrisen. I den forbindelse blev der taget en beslutning om en garanteret aktieemission med det formål at skaffe 400 millioner kroner i frisk kapital.

Bang & Olufsen er i en alvorlig situation, hvor vi er nødt til at skaffe ny kapital for at komme igennem den globale Covid-19-krise. Som andre forbrugerbrands er vi påvirket af de nedlukninger, der er indført i de fleste lande verden over, og det står klart, at krisens varighed og omfang vil fortsætte med at påvirke salget på flere markeder, har bestyrelsesformand, Ole Andersen, udtalt i en fondsbørsmeddelelse.

Annonce

Bang & Olufsen har omkring 700 ansatte og sælger produkter i flere end 70 lande.