Bang & Olufsen sukker efter frisk kapitalindsprøjtning

Mulige effekter af Covid-19.

I december 2019 kunne vi berette, at Bang & Olufsen foretog den fjerde nedjustering på knap et år.

Faldet i omsætningen har været større end forventet, hvilket skyldes flere faktorer - blandt andet at selskabets partneres salg til forbrugernes ikke har været tilfredsstillende, udtalte Kristian Teär, administrerende direktør i B&O, i en pressemeddelelse.

Annonce

LÆS OGSÅ: Bang & Olufsen nedjusterer forventninger – for fjerde gang

Og det ser ud til, at de svære tider langt fra er ovre. Nu er selskabet på jagt efter nye muligheder for at styrke økonomien.

Det sker blandt andet på grund af coronakrisen, oplyser selskabet i forbindelse med regnskabet for tredje kvartal.

Sammen med regnskabet er B&O kommet med en opdatering for den strategi, der kort fortalt handler om at gøre selskabet profitabelt igen ved at sælge mere og sænke omkostningerne.

Sammenholdt med de mulige effekter af Covid-19, åbner B&O for at skulle hente en eller anden form for kapital til at styrke sig.

Baseret på strategiopdateringen og de potentielle effekter af Covid-19 overvejer selskabet muligheder for at styrke kapitalpositionen, skriver B&O i en meddelelse.

Den 13. marts præsenterede selskabet den foreløbige rapport for tredje kvartal, som afslørede en omsætning med et dyk på 12 procent sammenlignet med sidste år.

Bang & Olufsen blev grundlagt i Struer i året 1925.

Annonce

/ritzau/