Bestyrelsen råder Sportamore til at takke ja: “Tilbuddet er rimeligt”

Ny koncernledelse i støbeskeen.

I midten af februar fremgik det af en pressemeddelelse, at den store onlineaktør, Footway, "sukkede" efter samtlige aktier i den hurtigt voksende e-handelsvirksomhed, Sportamore.

LÆS OGSÅ: Footway vil købe én af Nordens største sportskæder

Annonce

Nu skrider planerne om et køb frem – i morges kom beskeden om, at Sportamores bestyrelse har bedt virksomhedens ejere om at acceptere Footways tilbud.

Bestyrelsen har vurderet tilbuddet som værende rimeligt og anbefaler enstemmigt Sportamores aktionærer at acceptere, skriver Sportamore i en erklæring.

Det samlede købstilbud værdisætter hver aktie i Sportamore til 45,28 SEK, svarende til 31,55 danske kroner. Det betyder, at prisen for samtlige aktier i virksomheden bliver SEK 439 millioner kroner (305,90 danske kroner).

Hvis købsaftalen går igennem, forventes repræsentanter fra begge virksomheder at danne en ny ledelse.

For at sikre, at synergier, kompetencer og andre nøgleværdier i erhvervelsen udnyttes bedst muligt, og for at have en velfungerende kommunikation inden for koncernen, er hensigten at skabe en ny koncernledelse bestående af ledende medarbejdere fra hvert selskab.

Sportamore har en frist frem til den 3. april til at acceptere tilbuddet fra Footway.

Det er stadig uklart, hvordan et salg vil påvirke medarbejderne, eller om beslutningen får konsekvenser for, hvor Sportamore driver sin virksomhed.

Annonce