Black Friday opdatering: Elgiganten slår ny rekord

85.000 danskere var inde og bladre i tilbud samtidig, da Elgigantens netbutik slog dørene op til Black Friday ved midnat.

Black Friday tegner i år til endnu engang at slå rekord i Elgiganten. På netbutikken var der 20 procent flere kunder end sidste år og mere end 85.000 danskere var inde og handle samtidig ved midnat.

Annonce

Da torsdag officielt blev fredag og årets Black Friday dermed blev skudt i gang, klikkede mange tusinde danskere sig ind på Elgigantens netbutik for at kigge tilbud.

- Vi har haft en rigtig god nat i Elgiganten. Forudsigelserne om nye rekorder for Black Friday ser ud til at holde stik. Vi har i løbet af natten fået 30 procent flere ordrer end sidste års Black Friday og haft en vækst i besøgstallet på over 20 procent. Da der var mest tryk på ved midnatstid var der faktisk over 85.000 danskere inde og bladre i tilbud samtidig. Det slår alle rekorder i Elgiganten, siger adm.-direktør, Peder Stedal, i en pressemeddelelse.

På trods af den massive interesse lykkedes det at holde hjemmesiden på benene. Lidt af en bedrift, mener direktøren.

- Vi har forberedt os i månedsvis og opgraderet kapaciteten på hjemmesiden for at kunne håndtere det massive tryk, og derfor er jeg virkelig glad for at se, at det hele fungerede efter hensigten. Kunderne kom igennem i god ro og orden og vi undgik nedbrud, selvom der altså var 20 procent flere besøgende end sidste år, siger Peder Stedal.

Trodser kulden: Kø foran mange butikker

Black Friday cementerer dermed endnu engang sin position som den suverænt største shoppingdag i Danmark – og nu er turen kommet til de fysiske butikker, der mange steder rundt om i landet slog dørene op til kø fredag morgen.

- Det er helt tydeligt, at danskerne trodser vinterkulden for et godt tilbud, og foran mange af vores butikker var der kø fra morgenstunden, så alt tyder på, at Black Friday også i år er noget, som danskerne har set rigtigt meget frem til, afrunder direktøren.