Boozt kommenterer på fratrædelser i ledelsen: “Ingen stor overraskelse”

To har forladt virksomheden siden august

I løbet af en meget kort periode har Boozt, over to omgange, udsendt oplysninger om, at profiler i virksomhedens ledelse fratræder.

I august kom nyheden om, at virksomhedens CFO og medstifter, Allan Junge-Jensen, forlader Boozt i januar 2020.

Annonce

LÆS OGSÅ: Endnu en Boozt-top forlader sin post

Og kun lige to måneder senere meddelte virksomhedens COO Niels Hemmingsen, som også er en del af gruppen af ​​medstiftere, at han ligeså ville forlade sin post i begyndelsen af ​​næste år.


Lang overlevering

Ehandel har kontaktet Boozt for at få en kommentar på, hvad det betyder for en virksomhed – på størrelse med Boozt – at udskifte to personer i ledelsen på så kort tid.

Kommunikationschef Anders Enevoldsen påpeger, at både Junge-Jensen og Hemmingsen har været hos Boozt i ni år, og at der er forskellige grunde til, at de vælger at afslutte deres virke.

Det er ikke en stor overraskelse og ganske naturligt efter længere tid samme sted. Den lange overlevering fra begge, Allan fra august til januar og Niels fra oktober til næste sommer, gør at overgangen bliver så uproblematisk som overhovedet muligt. Samtidig giver det også en mulighed for vores egne talenter at tage indtage ledende roller og komme ind med friske øjne, hvilket også kan være sundt for en organisation.

LÆS OGSÅ: Boozt vækster med 29 procent – lukker dog fysisk butik

Ifølge Anders Enevoldsen er det vigtigt for Boozt, at skabe karriereveje internt i virksomheden. At finde, udvikle og forfremme talenter er afgørende både kulturelt og strategisk, mener han.

Han ser det således som et sundhedstegn, at der er kvalificerede afløsere, når førende profiler vælger at tage videre.

Annonce

Forlader flere førende profiler virksomheden?

Vi forventer ikke afgang i managementteamet lige nu.