Bring hopper med på bølgen

”Fysiske leverancer som sådan bliver aldrig gammeldags, men de kommer til at ske på nye måder”

I sommer skrev Ehandel.dk om, at Zalando - i samarbejde med Hollandkse  Homerr - ville afprøve en løsning for afhentnings- og afleveringssteder, der drives af privatpersoner.   

Og de første resultater af pilotprojektet "Din nabo", skal have vist sig meget positive.

Annonce

Nu prøver fragtfirmaet Bring også kræfter med den samme service - denne gang til alle kunders kunder.

Bring tester, sammen med Hollandske Homerr, et landsdækkende netværk af pakkeshops – såkaldte Pakkenabo hos privatpersoner i Danmark.

En Pakkenabo er helt enkelt en privatperson, som modtager pakker for sine naboer. Pakkenabo kan bruges af alle som sender pakker med Bring i Danmark.

I pilotprojektet vil det udelukkende være Bring forsendelser, som kan udleveres via en Pakkenabo, men senere vil der blive åbnet op for andre aktører.

I mange dele af landet kan der være langt mellem butikker, som udleverer pakker, og det er især i disse områder netværket vil give de danske pakkemodtagere en langt bedre oplevelse, når de skal hente pakker, som er bestilt på nettet. Men vi kommer også til at oprette Pakkenaboer i byerne, siger Jens Rom, Administrerende direktør for Bring i Danmark.

I Holland er konceptet en stor succes, hvor Homerr allerede har etableret et tilsvarende netværk med 3500 udleveringssteder.


Nærhed og fleksibilitet

I dag forventer e-handlende enkle og fleksible løsninger, hvor de selv kan vælge hvor og hvornår pakkerne skal leveres. Derfor er innovation og udvikling højt på agendaen i Bring. Det er vigtigt at vi konstant omstiller os i takt med ændringer i kundernes behov. Fysiske leverancer som sådan bliver aldrig gammeldags, men de kommer til at ske på nye måder, siger Jens Rom, administrerende direktør for Bring i Danmark.

Pakkerne skal kunne hentes i tidsrummet 16.00 til 20.00 hjemme hos de privatpersoner, der har valgt at tilbyde deres lokalsamfund denne tjeneste.

Annonce

Det kan typisk være studerende, selvstændigt erhvervsdrivende, forældre på barsel eller pensionister.

Som Pakkenabo vil man få betaling for hver pakke man udleverer og tager imod.