Coop optrapper online-krigen i København

Mere fleksibel levering af dagligvarer i hovedstaden

Nu kan københavnerne få leveret dagligvarer fra Coop.dk MAD direkte til døren – også når de ikke er hjemme. Coop.dk MAD er det første online-supermarked, der tilbyder en sådan service. Det skriver Coop i en pressemeddelelse.

Annonce

Kunder vil gerne have den fleksibilitet, at de ikke skal være hjemme i et bestemt tidsrum for at modtage varer, de har bestilt på nettet. De ønsker blot, at varerne skal stå klar, når de kommer hjem.

– Vi lever af at gøre danskernes hverdag nemmere. Det er sjældent man ved, hvornår man præcist er hjemme, og derfor er det yderst bekvemt at få dine dagligvarer leveret til døren, uden at du behøver selv at være hjemme, siger Morten Viktor, kommerciel direktør for Coop.dk MAD.

Hvis man lægger en bestilling inden midnat, får man varerne leveret foran døren næste dag inden kl. 16. Varerne leveres i kølekasser, så de holder sig friske, indtil man kommer hjem.

Københavnerne har fortsat også mulighed for at vælge sammedagslevering eller levering inden for en bestemt time på dagen, hvis det passer bedre ind i deres dagligdag.