Danmarks billigste byggemarked

”Vi lover vores kunder,
at vi har markedets laveste priser”

Annonce

Byggemarkeder i Danmark udgør en væsentlig del af onlinemarkedet, og Pricerunner har netop gennemført en omfattende analyse.

Byggemarkedskæden jem & fix er for syvende år i træk Danmarks billigste byggemarked.

Lavprisbyggemarkedet jem & fix løber med den
eftertragtede titel lige for snuden af den jyske 10-4 byggemarkedskæde.

Annonce

Det viser PriceRunners årlige pristjek af danske
byggemarkeder, hvor priserne på en række almindelige byggemarkedsprodukter er
blevet tjekket og sammenlignet i uge 21.

26 typiske produkter, som ”Gør-Det-Selv” kunden ofte køber, er blevet pristjekket og sammenlignet. Den samlede pris for hele ”indkøbslisten” har afgjort hvilke af de danske byggemarkeder, der er det billigste.

- Tillykke til jem & fix med titlen. Endnu en gang henter jem & fix titlen som Danmarks billigste byggemarked hjem, og det er flot i et marked med stadigt større konkurrence, siger Martin Andersen, direktør for PriceRunner.


Ikke bare et årligt, men et dagligt tjek

Det har være et tæt løb denne gang, i kampen om at blive Danmarks billigste.

Og netop dét at tjekke priser, så den laveste pris altid sikres til kunderne, er ikke bare et årligt men et dagligt tjek for jem & fix. Indkøbs- og logistikchef for jem & fix Casper Bundgaard-Laursen siger i en pressemeddelelse:

- Hos jem & fix lover vi vores kunder, at vi har markedets laveste priser, og det arbejder vi målrettet med at sikre hver dag vha. prisovervågning af konkurrenter med både fysiske butikker og webshops. Vores priser gælder både på jemogfix.dk og i vores 121 butikker i hele Danmark, hvor vi fortsat oplever en stærkt stigende kundestrøm, som jeg anser for at være tegn på, at vores koncept med høflig selvbetjening og lavpris passer godt til de danske forbrugere. PriceRunners kåring af jem & fix for 7. år i træk slår det fast med syvtommer søm, at vi er Danmarks billigste byggemarked, og det er vi rigtig stolte af, siger Casper Bundgaard-Laursen.

- Vores analyse af de danske byggemarkeder viser, at konkurrencen er blevet voldsomt skærpet de senere år. Kæderne er blevet skarpere på prisen og den store prisforskel samlet mellem kæderne er blevet meget mindre, afrunder Martin Andersen, direktør hos Pricerunner.