Danmarks største onlinesupermarked udvider leveringsområde

Dagligvarer og måltidskasser til 78.000 nye husstande

Annonce

Det skal være nemmere at handle ind og spare tid i hverdagen, mener det store onlinesupermarked.

Flere danskere efterspørger muligheden for at få dagligvarer leveret lige til døren og spare mere tid i hverdagen, og nu vil nemlig.com sætte fart på den udvikling og udvide til helt nye leveringsområder på Sjælland og Fyn.

- Vi vil være danskernes fortrukne supermarked og med denne udvidelse af vores leveringsområder dækker vi nu også Sydfyn i form af Svendborg og Faaborg, samt både de nordsjællandske kommuner i Halsnæs og Gribskov og den sydlige del af Sjælland i Korsør og Vordingborg, der nu kan få leveret dagligvarer og måltidskasser fra nemlig.com, siger Mikkel Pilemand, kommerciel direktør i nemlig.com, i en pressemeddelelse.

Annonce

LÆS OGSÅ: Nu kan du få aftensmad med ét klik

Fortsætter udvidelsen

I alt vil op mod 78.500 nye husstande kunne få leveret varer direkte til hoveddøren – den tid på dagen, der passer kunderne.

Med den seneste udvidelse dækker det store, danske onlinesupermarked i dag 62 procent af alle danske husstande, og dermed får endnu flere danskere adgang til over 12.000 forskellige varer og levering af dagligvarer og måltidskasser lige til hoveddøren.

LÆS OGSÅ:Netsupermarked: Selvkørende robotter bliver næste skridt

- Ved at udvide vores leveringsområde gør vi det endnu nemmere for flere danskere at få mere fritid i hverdagen. Vores kunder kan spare 3-4 timer om ugen på indkøb, og det er der rigtig mange forbrugere, der gerne vil, da vi løbende bliver kontaktet af danskere fra hele landet, der spørger til levering i deres område, siger Mikkel Pilemand, kommerciel direktør i nemlig.com.

I alt bliver 19 nye postnumre fordelt på syv kommuner tilføjet til nemlig.coms leveringsområde.

Foto: Stefan Plenge, adm. direktør hos Nemlig.com