Dansk onlinesupermarked giver Amazon og Wish baghjul

”Vi arbejder benhårdt”  

Når danskerne handler på nettet, hvor handler de så egentlig mest?

Annonce

I starten af året skrev Ehandel.dk om, at de fleste handler ikke skete hos danske netbutikker – udlandet havde nemlig sat sig på top 5 over de netbutikker, hvor danskerne lagde deres penge.

Nu ser det en smule anderledes ud.

LÆS OGSÅ: Giganterne hersker: Danskernes top 5 er udenlandske netbutikker.

En ny rapport fra FDIH viser, at det store onlinesupermarked nemlig.com praktisk talt har trukket i førertrøjen – platformen er nemlig den tredje mest benyttede netbutik i Danmark i det første halvår af 2019.

Det er fire skridt op ad rangstigen, sammenlignet med 2018.

Det helt særlige ved placeringen er, at supermarkedet er den eneste 100 procent danskejede netbutik i danskernes top 3.

Og dét, at have vundet danskernes gunst - med konkurrenter som både Wish og Amazon - vækker naturligvis stor begejstring hos virksomheden.

- Det er fantastisk, at vi nu er rykket op i top 3 over de mest benyttede netbutikker i Danmark, og i sidste uge blev vi i en stor brugeranalyse, foretaget af UserGap, kåret til Danmarks bedste onlinesupermarked. Vi er både meget stolte og ydmyge over den store fremgang, vi oplever, og det er i den grad noget, vi skal fejre med vores kunder. Vi arbejder hver dag benhårdt for at skabe et bedre liv for danskerne ved give dem mere tid i hverdagen til familien og venner samt skabe en inspirerende og personlig indkøbsoplevelse hver eneste gang, de handler hos os, siger Stefan Plenge, administrerende direktør og stifter af nemlig.com.

Annonce

Unikke og personlige oplevelser

En af årsagerne til, at nemlig.com bliver mere populær blandt danske forbrugere, er det, ifølge virksomheden, hysteriske fokus på service og den personlige indkøbsoplevelse.

- Vi brænder for at skabe unikke og personlige oplevelser for vores kunder, hver eneste gang de handler hos os. Jeg er derfor utrolig stolt over, at vi som team er lykkedes med at opnå den højeste NPS blandt de 20 største netbutikker i Danmark, dvs. at nemlig.com er den netbutik i landet, som flest kunder vil anbefale til andre, afslutter Stefan Plenge.

Nedenfor kan du få et indblik i rangeringen af  landets netbutikker, som danskernes har benyttet mest inden for de sidste tre år.

Top 10 over landets mest benyttede netbutikker (2019)

1. Zalando
2. Just-Eat
3. nemlig.com
4. H&M/ Hennes og Mauritz
5. Coop.dk
6. Wish.com
7. DSB
8. Matas webshop
9. Danske Spil
10. Amazon.com

Top 5 2018 (placering i 2017 i parentes)

1. Zalando (1)
2. Amazon(4)
3. H&M (7)
4. Wish(5)
5. Ebay(2)