Dansk platform er først ude med ny teknologi

Black Line-robotter fra AutoStore

Der sker oprustninger på den digitale front hos modeplatformen Boozt, som lige nu styrker sit samarbejde med sin norske partner Element Logic, leverandør af AutoStore.

Annonce

Boozt er den første virksomhed i verden til at arbejde med de nyeste AutoStore Black Line-robotter, der nu er i fuld gang på e-handlens avancerede lager i Ängelholm, Sverige.

I dag har Boozt verdens største AutoStore-anlæg, der kan rumme 500.000 kasser og 500 robotter.


Black Line har mange fordele

Den nye teknologi har mange fordele.

- Black Line sørger for hastighed, pålidelighed og smarte batteriløsninger. Det handler om pris pr. transaktion. Vi er stolte af og spændte over at være i stand til at tage vores engagement i automatisering og udvikling til det næste niveau sammen med Element Logic og AutoStore, siger Boozt's Chief Operating Officer, Niels Hemmingsen, i en pressemeddelelse.

Leverandøren Element Logic installerer AutoStore til en række virksomheder i Europa og ser frem til nu at blive en endnu stærkere partner for Boozt.

- Boozt har konstant presset os til at hæve standarden for, hvad der er muligt. De begrænsninger, vi så for to år siden, gælder ikke længere. Element Logic og teknologien forbedres konstant, siger Håvard Hallås, Chief Sales Officer for Element Logic, i en pressemeddelelse.


Black Line til Black Friday

De nye robotter er velegnet til travle perioder, hvilket ruster Boozt endnu bedre til efterårets store salgssæson samt julesalget.

- Ved hjælp af den nye teknologi til Black Line, er potentialet stort for øget effektivitet. Med Black Lines nye batteriløsning passer den godt til virksomheder med 24-timers produktion. Det vil virkelig give resultater i travle perioder, såsom Black Friday og andre helligdage, afslutter Hallås.

Annonce