Efter rekonstruktion: Dansk undertøjskæde overtager Twilfit

Ledelsen har i lang tid vurderet forskellige alternativer.

I januar forlod den tidligere administrerende direktør, Henrik Fischer, sin post hos Twilfit og formand Otto Drakenberg overtog CEO-stillingen.

I kølvandet på direktørskifte kommer nu nyheden om, at selskabet har fået nye ejere.

Annonce

Den danske undertøjskæde, Change of Scandinavia, overtager svenske Twilfit, når den igangværende rekonstruktion af virksomheden er afsluttet til foråret. Dog kræver overtagelsen, at kreditorerne skal godkende akkorden, som snart bliver fremlagt.

Det oplyser Twilfit.

Rekonstruktionen af virksomheden, der begyndte i oktober, viser, at der vil være behov for yderligere ændringer for at føre virksomheden til bæredygtig rentabilitet. Det er kun en brancheaktør med lignende opgaver, som kan tackle dette. Ejere, bestyrelse og ledelse har i lang tid vurderet forskellige alternativer, og det er helt klart, at Change Scandinavia har de bedste betingelser for at fortsætte med at udvikle Twilfit som hovedejer, efter at ”genopbygningen” er afsluttet, siger Otto Drakenberg, administrerende direktør for Twilfit.

De nye ejere er også overbeviste om et positivt udviklingspotentiale.

I Change of Scandinavia har vi fundet et nyt hjem til Twilfit med de allerbedste betingelser for at virksomheden kan udvikle sig i fremtiden, siger Hans Ramel, formand for bestyrelsen hos Twilfit.