Dansk webshop vil købe op i Fætter BR’s lager og butikker

Efter konkursen.

Annonce

Den konkursramte legetøjskæde Top-Toy får nu opmærksomhed fra en stor, dansk webshop, som ønsker at tage del i oprydningsarbejdet.

Coolshops administrerende direktør, Jacob Risgaard, bekræfter overfor TV2 Nord, at selskabet har planer om at købe op i varelageret fra Top-Toy, der ejer detailkæderne Fætter BR og Toys”R”Us.

Desuden overvejer webshoppen at overtage nogle af Fætter BR’s fysiske butikker.

- Vi er interesseret i nogle af BR-butikkerne og ikke mindst i det store varelager, som er en del af BR-konkursen, siger Jacob Risgaard til TV 2 Nord.

Annonce

Coolshop startede sin forretning i 2002, og var i starten udelukkende en webshop, der solgte spil og legetøj over nettet. I dag har virksomheden også ni fysiske butikker fordelt i Jylland, på Fyn og Sjælland.

3000 medarbejdere er afskediget

Top-Toy indgav en konkursbegæring i slutningen af sidste år. Det skete på baggrund af et meget skuffende julesalg og dermed en rekonstruktion, der slog fejl.

Virksomheden rapporterede endvidere, i det seneste regnskabsår, et driftsunderskud på 149 mio. kroner og et samlet tab på 2.031 mia. kroner.

Konkursen medførte afskedigelser af 3000 medarbejdere og fandt sted kun tre år efter, at kapitalfonden EQT lagde 1,7 mia. kroner for 75 procent af aktierne i legetøjsklenodiet.

Kilde: Børsen