Danske Blacksnow får millioninvestering

Stylepit-grundlægger på banen.   

Annonce

Den danske netbutik Blacksnow har været etableret i Sverige i nogen tid nu, men nu investerer virksomheden yderligere i det svenske.

Blacksnow har nemlig fået fornyede kræfter i form af flere nye investorer.

Christian Bjerre Kusk, en af ​​grundlæggerne af e-handlen Stylepit, har sammen med Troels Johannesen, tidligere administrerende direktør for svenske Roliga Prylar, og investor Allan Muff Lassen, givet den danske skisportsbutik en kapitalindsprøjtning på et syvcifret beløb.  

Annonce

Uudnyttet potentiale i Sverige

Troels Johannesen udtaler, at han vil bruge sine erfaringer fra sin tid hos Roligaprylar.se til at skabe yderligere vækst for Blacksnow i Sverige.

- I de seneste år har Blacksnow oplevet løbende vækst i Danmark. Samtidig har vi set et uudnyttet potentiale i resten af Skandinavien og især Sverige, hvor markedet for skiløb og vintersport er betydeligt større end i Danmark. Det er derfor lidt en selvfølge, at vi lægger kræfter her, siger Troels Johannesen til Ehandel.se.

Selv om Blacksnow allerede har en svensk onlinebutik, skal det nu dreje sig om en betydelig større investering og et kompetent nordisk team.

Vi vil blandt andet bruge teamets ekspertviden til at skabe vores egen tøjkollektion, siger Troels Johannesen.

Et vindende koncept

Christian Bjerre Kusk ser også et stort potentiale i Blacksnow, da onlinebutikken siges at tilbyde mere end "bare" produkter.

- Blacksnow har helt klart en USP i vores relation til kunden, som den bedste rådgiver på markedet. Kunderne er sultne efter virksomheder, der kan sælge mere end blot et produkt, og der tror jeg, at Blacksnows profil - med et team af eksperter på området, der kan lede den enkelte kunde til det rette udstyr - er et vindende koncept, afrunder Christian Bjerre Kusk.

Foto: Christian Kusk og Troels Johannesen