Danskerne vil helst have Mette Frederiksen med i sengen

Stemmerne er talt op

Annonce

Hvem vil danskerne egentlig helst have med i sengen? Mette Frederiksen eller Lars Løkke Rasmussen?

Det har Nordens største forhandler af sexlegetøj, Sinful, sat sig for at undersøge ved at afholde Sexvalget 2019.

Annonce

Et valg, hvor kunderne har haft muligheden for at få en gratis rød eller blå dildovibrator med i deres køb, alt efter hvem de helst ser vinde folketingsvalget den 5. juni.

Lige mange blå og røde dildoer blev sat “til salg”, men efter blot tre timer kunne der meldes udsolgt af de røde dildoer, hvilket sikrede en jordskredssejr til Mette Frederiksen og den røde blok.

Medstifter af Sinful, Mathilde Mackowski fortæller om det sexede valg:

- Vores mål med Sexvalget 2019 er at finde ud af, om vi overhovedet kan få kunderne til at bekende kulør, og det må man i den grad sige, de vil. Noget tyder på, at valgprognosen fra Sexvalget kommer til at læne sig op ad det resultat, der forventes i morgen på selve valgdagen.

Det er nemlig blevet til en stensikker sejr til rød blok, der har formået at trække hele 56,8% af stemmerne i Sexvalget.

Dermed kan Sinfuls valgprognose gå hen og være utroligt tæt med det reelle valgresultat. Ifølge en Voxmeter-måling, står rød blok til at løbe med hele 58,8% af stemmerne - altså 2% flere, end hvad Sinfuls kunder forudser.


Ikke første gang med sexvalg

Det er ikke første gang Sinful afholder Danmarks frækkeste valg.

Ved folketingsvalgene i 2011 og 2015 løb Sexvalget af stablen og her viste prognoserne sig at stemme særdeles godt overens med det endelige valgresultat. I 2011 viste Sexvalget en smal sejr til rød blok med 50,9% af stemmerne.

Da det endelige valgresultat blev gjort op løb rød blok med sejren og 50,3% af stemmerne. I 2015 var prognosen fra Sexvalget ikke helt korrekt, da den viste en sejr til rød blok med 50,7% af stemmerne.

Da valgresultatet var endeligt, var det som bekendt en sejr til blå blok med 50,7% af stemmerne og altså ikke helt det samme resultat som Sexvalget.

..Om det så betød at rød blok var lidt frækkere end blå blok, det melder historien ikke noget om.


https://www.sinful.dk/sexvalg kan man se nærmere på, hvordan stemmerne har fordelt sig i de forskellige områder i landet og undersøge, hvilken farve dildo, der har været den mest populære i ens egen opstillingskreds.