De mest populære produkter i 2018

Det blev til fire Apple-produkter i top 5 over de mest søgte produkter blandt forbrugerne i 2018.

Annonce

Danskerne har været vilde efter iPhone 8, X og 7, som topper listen over de mest populære produkter i 2018. Apples trådløse headset – de såkaldte Airpods – ligger også i toppen på en fjerdeplads.

Det viser listen over de mest populære (søgte) produkter på Danmarks største produkt- og prissammenligningsside, PriceRunner.

Annonce

Iblandt alle elektronikprodukterne dukker fartkontrol-alarmen Saphe 1000 op, der har lagt sig godt til rette som det trettende mest søgte produkt blandt forbrugerne i Danmark.

- Det er faktisk imponerende at et enkelt produkt slår så kraftigt igennem hos forbrugerne. Vi kunne især i julehandlen se, at der blev solgt mange fartalarmer, siger Martin Andersen, der er direktør for PriceRunner, i en pressemeddelelse.

Vi søger på alt

Danskerne har fundet ud af at der kan sammenlignes priser på stort set alt, der kan købes i butikkerne. Det viser toplisten over hvilke typer af produkter, vi har søgt mest efter.

Vi søger mest efter de bedste priser på mobiltelefoner, legetøj, tv, sko og udstyr til køkkenet. Der har i løbet af 2018 været en stor vækst i en række produktkategorier, og det er især de nye smarte trådløse højttalere

Teknologi hitter

Trådløse højttalere med digitale assistenter, eksempelvis Google Home serien, har på kort tid taget et kæmpe spring i popularitet. Det skete især i anden halvdel af 2018, hvor der kom en dansk version af Google Home på markedet.

- Google Home Mini er 2018s mest hotte elektronik produkt, og det er en udvikling der vil fortsætte med uformindsket kraft i 2019. Det smarte hjem, hvor du via stemmestyring kan styre alt fra musik, lys til indkøb kommer til at stå højt på danskernes ønskeliste i 2019, siger Martin Andersen.

På trods af Top-Toy-konkursen, som har efterladt legetøjsmarkedet én spiller fattigere, er netop legetøj den næstmest søgte produktkategori.

Danske børnefamilier har nemlig fundet ud af at købe legetøj på nettet, og at der er penge at spare ved at sammenligne priser - dette gjort flest gange på det utrolig populære LEGO Boost-sæt.

Her er de mest populære produkter:

• Apple Airpods
• Sonos Play 1
• Birkenstock Arizona Black
• Apple iPhone 8 64 gb
• Lego Boost kreativ værktøjskasse
• LG OLED 55”
• Royal Copenhagen Blå Mega Riflet krus
• Apple MacBook Air 13”
• Flowerpot Bordlampe