Ny rekord: Det samlede resultat vokser med knap 140 millioner kroner

Fortsat stort potentiale i de mange selskaber.

I november sidste år berettede vi om den årlige Jysk-bonus, som i snit berigede de mange medarbejdere med 19.500 kroner.

Butiksmedarbejderne får bonus efter, hvor godt det går i den butik, de arbejder i.

Annonce

LÆS OGSÅ: Jysk putter flere penge i lommerne på medarbejderne

Og man må sige, at det syner at gå rigtig godt helt overordnet set.

På trods af et år med store investeringer i en række af koncernens selskaber, lander Lars Larsen Group, før skat, på 3,7 milliarder kroner.

Således bliver regnskabsåret 2018/19 det bedste nogensinde.

Omsætningen lander på 34,7 milliarder, mens resultatet før skat lyder på 3,7 milliarder kroner. Det er en forbedring på 3,9 procent, sammenlignet med sidste år.

Det er et resultat, som vi i familien er meget tilfredse med. Grundet meget store investeringer kom Jysk ud af regnskabsåret med et lidt mindre overskud end året før. Derfor er der ekstra god grund til at glæde sig over, at både vores investeringsaktiviteter og en række af de andre selskaber i gruppen har leveret så gode resultater, at det samlede resultat før skat vokser med knap 140 millioner kroner, siger Jacob Brunsborg i en pressemeddelelse.

Men selv om koncernen har nået et rekordresultat, fremhæver Jacob Brunsborg, at der stadigvæk er et stort potentiale at hente i alle selskaberne under Lars Larsen Group.

På trods af en historisk høj indtjening, er der nemlig stadig selskaber, der leverer negativt afkast.

Annonce

Derfor har vi i seneste regnskabsår gennemført betydelige investeringer i blandt andet Himmerland Golf & Spa Resort og Letz Sushi. På den baggrund forventer jeg også, at vi vil se forbedrede resultater allerede i indeværende regnskabsår, afrunder Jacob Brunsborg.