E-handler giver 10 procent væk på Black Friday

"Giver mening for os”.

Musik- og bogbutikken Stepnote har lagt lidt andre planer for sin bundlinje, end de fleste.

I år kommer det nemlig socialt udsatte børn til gode, når størstedelen af danskerne bidrager til købsfesten på Black Friday.

Annonce

Bidraget kommer fra 10 procent af den omsætning, Stepnote opnår i løbet af dagen, som bliver sendt direkte videre til musikpuljen for socialt udsatte børn, gennem den landsdækkende forening: BROEN Danmark.

LÆS OGSÅ: En Black Friday ud over det sædvanlige 

Foreningen sørger for, at børnene har mulighed for at få økonomisk støtte til at gå til fritidsaktiviteter.

Black Friday er blevet dagen, hvor danskerne handler milliarder af tilbudsvarer ind, og hvor butikkerne får løftet bundlinjen. Nu sætter vi en ekstra gevinst på denne, i forvejen, win-win situation. En gevinst, der betyder, at BROEN Danmarks musikpulje kan dele midler ud, så socialt udsatte børn får mulighed for at starte til musikundervisning. Helt konkret betyder det, at når Hr. og Fru Nielsen har købt en ukulele og en sangbog på tilbud, har de samtidig støttet et godt samfundsnyttigt formål. Det giver mening for os i Stepnote, udtaler indehaver, David Nejrup, i en pressemeddelelse.

I februar 2018 var med Stepnote også med til at etablere BROEN Danmarks Musikpulje, der støtter nogle af de familier, som ikke har penge til at sende børn i musikskole.

Det har betydet, at 59 børn indtil videre har modtaget støtte.