Elgiganten Marketplace ude af testfasen – 100 partnere i Norden

Tiltagende interesse. 

I 2017 blev det kendt, at Elgiganten arbejdede på sin egen markedsplads.

Satsningen blev forsinket, og initiativet fik først for alvor sin spæde start sidste år – nu er markedspladsen ikke længere på prøve.

Annonce

Ja, tjenesten er ude af testfasen, og vi har været i gang siden begyndelsen af ​​2019, siger Elgigantens kommunikationschef Li Persson til Ehandel.

I dag har tjenesten omkring 100 partnere I Norden.

Hvordan bliver man sælger på markedspladsen – hvad er kravene?

Vi vurderer enhver ansøgning baseret på produkt, brand, priser og generelt omdømme på markedet. Hvis man ønsker at komme i kontakt med os, sender man en e-mail til os og vedhæfter information om hvilke produktgrupper, du sælger, antal produkter inden for hver produktgruppe, link til dit websted, hvilke lande du kan distribuere til og anden relevant information.

Elgiganten bruger markedspladsen til at udfylde eventuelle huller i sit udbud samt tilbyde mere tilbehør til produkter, der allerede bliver solgt.

Vi ønsker at være i stand til at give vores kunder en så bred vifte af produkter som muligt. En del af at opnå denne vision er markedspladsen.

Hvordan fungerer det med returer og kundeservice? Hvilke dele tager du af, og hvilke dele står sælgerne for?

Det er vores partnere, der sælger produktet, fremsender kvittering, håndterer returer samt eventuelle spørgsmål i forbindelse med ordren. De spørgsmål, der ender hos vores kundeservice, videresendes til vores partnere, hvis medarbejderne i vores kundeservice ikke kan svare.

Annonce

Det virker til, at coronakrisen har lokket en del e-handlere til forskellige markedspladser. Har der været en stigende interesse for Elgiganten Marketplace i denne tid?

På det seneste har vi oplevet en stigende interesse fra e-handlere, som gerne vil distribuere deres produkter via vores side. På samme tid har vi også oplevet en øget interesse fra kunder, som vil købe vores partners produkter gennem vores markedsplads.