Elgiganten ruster sig til den største danske Black Friday nogensinde

”Sidste år blev vi væltet bagover” – nu er alt mandskab er kaldt ind og it-systemerne er stress-testet i månedsvis.

Kl. 00.00 natten til fredag går starten på det, som Elgiganten forventer bliver den største danske Black Friday nogensinde.

Annonce

Dagen vil endnu engang cementere sig som årets absolut største handelsdag.

- I løbet af en håndfuld år er Black Friday gået fra at være et relativt ukendt fænomen i den danske detailhandel til at blive landets største shoppingdag, og jeg forventer, at det kun bliver endnu større i år. Vi kan se, at vores kunders interesse for dagen bliver større år for år, og mange danskere ser i dag Black Friday som det helt naturlige startskud på julehandlen,” siger Peder Stedal, adm. direktør i Elgiganten, i en pressemeddelelse.

Sidste år blev den store elektronikkæde overraskede over presset allerede fra morgenstunden.

- Sidste år blev vi fuldstændig væltet bagover, da vi startede online-salgetnatten til Black Friday. Allerede fredag morgen kl. 8 havde der været mere end 300.000 kunder forbi netbutikken, og vi har ganske enkelt aldrig oplevet noget lignende, men jeg tror nu alligevel at det bliver endnu større i år.

I år bliver der derfor ikke taget nogen chancer. Så godt som alle medarbejdere er kaldt på arbejde, og it-systemerne, der driver hjemmesiden Elgiganten.dk, er blevet opgraderet og stress-testet i månedsvis.

- Vi ved, at trykket på it-systemer og servere er helt utroligt til Black Friday, så vi har forberedt os i mange måneder, så vi har de bedst mulige forudsætninger for at afvikle dagen så gnidningsfrit som muligt, men det er en kæmpe opgave at håndtere så mange mennesker på samme tid, afrunder Peder Stedal.

Black Friday starter online på elgiganten.dk fra kl. 00.00 natten til fredag, og går løs ude i Elgigantens 38 varehuse fra kl. 7. fredag morgen.

Annonce