Interview: Elgigantens mange tusinde kunder har skabt kø ved den digitale kasse

Det er altid nervepirrende.

Ifølge direktør hos Elgiganten, Peder Stedal, har Black Friday indtil videre overgået deres vildeste forventninger.

Den store koncern tyvstartede dagen for sine klubmedlemmer torsdag formiddag og lukkede efterfølgende resten af Danmark ind kl. 18.00.

Annonce

Og så tog det virkelig fart henover aftenen og natten på hjemmesiden.

De mange tusinde kunder har skabt lidt kø ved den digitale kasse på hjemmesiden henover natten og formiddagen, men det ser heldigvis ud til, at det begynder at glide igen, så kunderne kan komme ind og handle på hjemmesiden. Vores kundecenter har som altid ydet en formidabel indsats med at hjælpe kunderne godt på vej, selv når der er lidt mere travlt end normalt, siger Pedel Stedal til Ehandel.dk

Ifølge direktøren bruger Elgigantens kunder Black Friday til at foretage nogle af de lidt større indkøb, som de måske har gået og sparet sammen til.

På Black Friday gør vi os umage for at lave gode tilbud indenfor alle produktkategorier, men især større produkter som fladskærme, hvidevarer, højttalere og smartphones og gaming-udstyr. Det er altid en god blanding af julegaver, der købes i god tid, og så de lidt større investeringer, som man på Black Friday kan anskaffe sig til en ekstra god pris.


 Detailhandlens svar på Champions League-finalen

Peder Stedal er ikke i tvivl om, at Black Friday er blevet årets suverænt største og travleste dag i landets 38 Elgiganten-varehuse og på hjemmesiden.

Der er ekstra personale kaldt ind i samtlige butikker og kundecentre.

Alle medarbejdere sidder også klar inde på vores hovedkontor, hvor de næsten i døgndrift følger med i, at det hele forløber planmæssigt. Det er en enormt hektisk, men også rigtig sjov dag for os i Elgiganten. Det er virkelig detailhandlens svar på Champions League-finalen, siger Peder Stedal.

Han tilføjer:

Annonce

Vi har forberedt os i månedsvis og så skal det hele bare spille på dagen. Det er altid lidt nervepirrende, men det plejer heldigvis at forløbe rigtig fint.