Ellos åbner nyt super-site: ”Den hurtigste platform på markedet”

”Sætter Ellos i spidsen for den teknologiske udvikling”.

Ellos går i luften med en ny e-handelsside på alle sine nordiske markeder, der skal muliggøre en endnu bedre, hurtigere og mere inspirerende shoppeoplevelse for vores over 90 millioner besøgende hvert år.

Det skriver virksomheden i en pressemeddelelse.

Annonce

Vores nye e-handelsside er en fantastisk og spændende fremgang for Ellos. Det er helt i tråd med vores ambition om at blive den førende e-handel inden for mode og boligindretning for kvinder midt i livet. Siden lanceringen har vi set en klar stigning i konverteringer og øget kundetilfredshed, siger Marina Davarinou, administrerende direktør for Ellos.

Ifølge virksomheden er det nye websted tre gange hurtigere og tilbyder bedre navigation inden for e-handel. Produktsortimentet er også optimeret og er derfor endnu mere skræddersyet de enkelte kunders behov.

Med den nye platform tager vi endnu et skridt i vores strategi om at være "kundecentrisk". Med øget brugervenlighed og personalisering forbedrer vi relevansen for vores kunder. Vi kan konstatere, at vi nu har én af ​​de hurtigste platforme på markedet med en opladningstid på to sekunder, siger Hans Ohlsson, administrerende direktør i Ellos Group.

Fremadrettet er planen at opdatere og forbedre siden ofte for at kunne imødekomme kundernes behov og deres foranderlige shoppeadfærd.

Ifølge Jörgen Hellberg, CIO hos Ellos Group, har det være et projekt, der placerer Ellos i førersædet.

Det har været et rigtig spændende projekt, der sætter Ellos i spidsen for den teknologiske udvikling. Med vores nye avancerede e-handel og brugergrænsefladesystemer på butikssiden, har vi fantastiske muligheder for at støtte nye innovative brugeroplevelser, siger han.