Emeet kommer til Danmark

Den 4. oktober 2018 gør eventet sit indtog i Danmark, København. 

Har du beskæftiget dig med e-handel i Skandinavien gennem de seneste par år, har du måske allerede stiftet bekendtskab med fænomenet Emeet. Ellers har du chancen nu. 

Annonce

Den såkaldte ikke-konference har siden opstarten i 2011 udviklet sig til at blive et af de mest toneangivende events inden for især svensk e-handel. Efter flere succesfulde arrangementer i blandt andet Gøteborg, Stockholm og Helsinki kan danske e-handlere nu også se frem til en dag med inspiration, networking og socialt samvær – og så er det ovenikøbet gratis, hvis du har en aktiv webshop.

Det er den svenske nyhedsside Ehandel.se, der står bag Emeet.

Få tid til ideudveksling med andre e-handlere

Ambitionen er at skabe et rum for idéudveksling, som bevæger sig ud over den traditionelle konferencestrukturs snævre rammer. Emeet byder selvfølgelig på en overordnet struktur, men forskellen er, at deltagerne i langt højere grad skal bidrage med emner og erfaringer i uformelle og afslappede omgivelser.

Når arrangementet begynder, er programtavlen helt tom. Du vil dog opleve, at den i løbet af kort tid bliver fyldt ud med forslag og ønsker til, hvilke emner der skal debatteres. Husk, at det handler om at dele, så kom endelig med dine egne forslag.

De emner, som bliver udvalgt, diskuteres herefter i grupper og i blokke à 45 minutters varighed, og der er derfor rigtig god tid til at drøfte spørgsmål, dele erfaringer, få nye inputs og udvide sit netværk.

På Emeet bruger du din tid på det, der virkelig gør en forskel i forhold til din e-handel og din dagligdag. Du får mulighed for at bringe konkrete problemstillinger på banen og drage nytte af erfaringer fra andre e-handlere, som forstår dine udfordringer og ved, hvordan man vender dem til muligheder. Her er der ganske enkelt fokus på relevans og spontanitet som det vigtigste – præcis som det bør være!

Det praktiske

Dette første Emeet i Danmark arrangeres i samarbejde med Microsoft Danmark, og det finder sted på Microsofts hovedkvarter på Kanalvej 7, 2800 Kongens Lyngby. Her kan du glæde dig til lyse og moderne omgivelser samt en god infrastruktur.

Programmet begynder klokken 8:30 med morgenmad og registrering, og i løbet af dagen er der selvfølgelig også frokost og eftermiddagskaffe inkluderet. Programmet slutter klokken 16:30, og herefter går turen i bus til det splinternye hotel, Scandic Kødbyen, der ligger på Vesterbro i København. Aftenen rundes af med en aperitif og en lækker treretters middag på hotellet, mens standup-komikeren Morten Korsgaard står for underholdningen.

Annonce

Skal du med til Emeet i Danmark den 4. oktober 2018? Så skynd dig at få din billet allerede i dag – vi glæder os til dit bidrag!

Læs mere og køb din billet her.