Om Emeet

Emeet Odense – Fordi alle e-handlere fortjener fremgang

Tid: 2019-10-10, kl. 08:30
Sted: Shipmondo, Kochsgade 31D, 5000 Odense C
Pris: Gratis for e-handlere

Emeet er en demokratisk, deltagerstyret konference for e-handlere, hvor deltagernes forslag til diskussionsemner udgør den indholdsmæssige ramme. Der er ikke noget færdigt program, ingen foredragsholdere og intet publikum til Emeet. 

Deltagerne sætter dagsordenen
Noget af det første, du møder, er et stort, tomt skema (også kaldet ”gitteret”) med felter, der hver svarer til en 45 minutters session. Her kan du skrive på, hvilke emner du har lyst til at diskutere med de andre deltagere. Det kan både være emner, du har spørgsmål til og gerne vil blive klogere på, og emner, hvor du kan byde ind med din viden og dine kompetencer.
Efterhånden som gitteret bliver fyldt op, kan du få overblik over alle de emner, som du og de andre deltagere gerne vil diskutere, så du kan beslutte dig for, hvilke sessions du vil deltage i.
For at give plads til så mange diskussionsemner som muligt foregår der flere sessions samtidigt – i forskellige lokaler, naturligvis.
Mellem de enkelte sessions er der en kort pause, hvor du har mulighed for at netværke med de øvrige deltagere, og dagen slutter med middag og underholdning. Husk også at tilmelde dig middagen, da der er et begrænset antal pladser.

Lad salgstalerne blive hjemme
Formålet med Emeet er at give e-handlere, leverandører og interessenter mulighed for at mødes at dele viden og erfaringer med hinanden. Alle former for salg er bandlyst og kan medføre eksklusion fra fremtidige Emeets.

Sharing is caring
Emeet skabes af dig og de andre deltagere, og det handler lige så meget om at give som om at modtage.
Vi vil gerne opfordre dig til at deltage aktivt i diskussionerne. Benyt dig af chancen for at stille spørgsmål, fremlægge udfordringer, svare på andres spørgsmål og dele ud af din viden og dine erfaringer. Ingen ved alting, men alle ved noget, og Emeet er til, for at vi kan lære af hinanden.

Tilmelding
Når du tilmelder dig, skal du godkende, at dit navn, jobtitel, firmanavn og mailadresse vil blive medtaget på den officielle liste over deltagere.

Alle tilmeldinger bliver gennemgået manuelt efter registrering. Hvis du ikke er e-handler, forbeholder vi os retten til at annullere din registrering. I givet fald vil du blive underrettet om annulleringen, og QR-koden i bekræftelsesmailen, vil ikke længere være gyldig.

Mange tak til vores partnere, der gør Emeet muligt!

 

           

 

Læs vores vilkår og betingelser her, før du ansøger om din billet.

 

Vilkår, som du godkender, når du tilmelder dig:

Emeet er gratis (med nogle undtagelser).
Hvis du er leverandør, skal du være partner til Emeet for at kunne deltage i arrangementet. For at blive partner, kontakt venligst: marknad@ehandel.se.
Hvis du tilmelder dig og ikke deltager i arrangementet eller ikke annullerer din tilmelding i tide (mindst 24 timer før start), vil du blive opkrævet et no-show-fee på 1500 SEK ekskl. moms (ved tilmelding til dags- elleraftenarrangementet) eller 3000 SEK ekskl. moms (ved tilmelding til både dags- og aftenarrangementet).
Husk, at du optager en plads, som en anden e-handler kunne have brugt til at dele viden eller lære nye ting, hvis du annullerede din tilmelding i tide.
Emeet er kun for e-handlere (tilmeldinger fra leverandører annulleres straks).
Hvis du er leverandør, kan du kun deltage ved at være Emeet-partner.
Hvis du er studerende, kan du ikke tilmelde dig på nuværende tidspunkt. Studenterbilletter frigives senere, hvis der er ledige pladser.
Du regnes som e-handler, hvis du har en registreret virksomhed eller er ansat hos en virksomhed, som har en webshop, som for tiden sælger varer i eget navn og har købsflowet på sin egen hjemmeside. Det forudsættes desuden, at dit arbejde i den pågældende webshop er din hovedbeskæftigelse.
Hvis du f.eks. både er leverandør og e-forhandler, klassificeres du efter det arbejde, du udfører 8-17 og hvor du bliver aflønnet. Hvis du arbejder for en leverandør i løbet af dagen, men også har en webshop ved siden af, klassificeres du som leverandør.
Venture-investorer, der arbejder aktivt med deres investeringer, er fritaget for kravet om at være e-handler. Det samme gælder brancheforeninger, inkubationsvirksomheder og science parks.
Der er ikke noget færdigt program, ingen foredragsholdere og intet publikum til Emeet.
Dagens program bliver skabt af deltagerne, som skriver deres emneforslag på “gitteret”. Hvis der er emner, du har spørgsmål til og gerne vil blive klogere på, så skriv dem på gitteret, og er der emner, hvor du kan byde ind med din viden og dine kompetencer, så skriv også dem på.

Vi fotograferer og filmer under arrangementet og forbeholder os retten til at bruge dette materiale til at markedsføre vores arrangementer. Ønsker du ikke at være med på billederne, så skriv til os på event@ehandel.se.

Når du tilmelder dig, skal du godkende, at dit navn, jobtitel, firmanavn og mailadresse vil blive medtaget på den officielle liste over deltagere. Samtidig giver du os lov til at sende dig information om andre begivenheder, informationer og tilbud. Ønsker du ikke at modtage noget fra os, kan du afmelde dig ved at sende en mail til info@ehandel.se.

Pin It on Pinterest