Om Emeet

LÆS OGSÅ:Sådan begyndte det | Ikke-konference? |

Emeet – Fordi alle e-handlere fortjener fremgang

Emeet er en demokratisk, deltagerstyret konference for e-handlere, hvor deltagernes forslag til diskussionsemner udgør den indholdsmæssige ramme. Der er ikke noget færdigt program, ingen foredragsholdere og intet publikum til Emeet. 

Deltagerne sætter dagsordenen
Noget af det første, du møder, er et stort, tomt skema (også kaldet ”gitteret”) med felter, der hver svarer til en 45 minutters session. Her kan du skrive på, hvilke emner du har lyst til at diskutere med de andre deltagere. Det kan både være emner, du har spørgsmål til og gerne vil blive klogere på, og emner, hvor du kan byde ind med din viden og dine kompetencer.
Efterhånden som gitteret bliver fyldt op, kan du få overblik over alle de emner, som du og de andre deltagere gerne vil diskutere, så du kan beslutte dig for, hvilke sessions du vil deltage i.
For at give plads til så mange diskussionsemner som muligt foregår der flere sessions samtidigt – i forskellige lokaler, naturligvis.
Mellem de enkelte sessions er der en kort pause, hvor du har mulighed for at netværke med de øvrige deltagere, og dagen slutter med middag og underholdning. Husk også at tilmelde dig middagen, da der er et begrænset antal pladser.

Lad salgstalerne blive hjemme
Formålet med Emeet er at give e-handlere, leverandører og interessenter mulighed for at mødes at dele viden og erfaringer med hinanden. Alle former for salg er bandlyst og kan medføre eksklusion fra fremtidige Emeets.

Sharing is caring
Emeet skabes af dig og de andre deltagere, og det handler lige så meget om at give som om at modtage.
Vi vil gerne opfordre dig til at deltage aktivt i diskussionerne. Benyt dig af chancen for at stille spørgsmål, fremlægge udfordringer, svare på andres spørgsmål og dele ud af din viden og dine erfaringer. Ingen ved alting, men alle ved noget, og Emeet er til, for at vi kan lære af hinanden.

Tilmelding
Når du tilmelder dig, skal du godkende, at dit navn, jobtitel, firmanavn og mailadresse vil blive medtaget på den officielle liste over deltagere.

Alle tilmeldinger bliver gennemgået manuelt efter registrering. Hvis du ikke er e-handler, forbeholder vi os retten til at annullere din registrering. I givet fald vil du blive underrettet om annulleringen, og QR-koden i bekræftelsesmailen, vil ikke længere være gyldig.

Læs vores vilkår og betingelser her, før du ansøger om din billet.Invajo.com