Endnu en Boozt-top forlader sin post

Har været i virksomheden i mere end otte år

For bare en måned siden stod det klart, at Boozt's CFO, Allan Junge-Jensen, ville forlade virksomheden efter otte år. Boozt blev grundlagt i 2007, men relanceret af blandt andet Junge-Jensen i 2011.

En anden, der var med til lanceringen i 2011, var Niels Hemmingsen, der siden har haft rollen som COO, Chief Operating Officer.

Annonce

Nu følger han trop og forlader også virksomheden efter næsten et lille årti.

Officielt fratræder han som COO den 1. november i år, men han forbliver rådgiver indtil midten af ​​2020.

Boozt er en fantastisk virksomhed, og jeg er stolt af at have været en del af denne rejse. Vi har sat standarden for hurtige leverancer i de nordiske lande. Nu har vi også afsluttet planerne for, hvordan vi udvider vores kapacitet i de kommende år og går samtidig ind i en fase, hvor fokus er på operationel procesoptimering. Det betyder, at det nu er det rigtige tidspunkt for mig at forlade Boozt, siger Niels Hemmingsen i en pressemeddelelse.


"Afgørende betydning for Boost's succes"

Fremover vil COO-rollen i Boozt blive fordelt mellem flere mennesker. Èn af dem, der overtager inden for logistikområdet, er Lars Lindgaard, der indtil nu har været distributionsdirektør – han får den nye titel Head of Fulfillment Operations.

Boozt’ administrerende direktør, Hermann Haraldsson, takker Niels Hemmingsen for hans indsats for virksomheden.

Niels arbejde har været afgørende for Boozts succes. Han har været med til at udvikle vores automatiserede håndteringsproces, der muliggør hurtige leverancer til vores kunder, når antallet af ordrer vokser, siger han og fortsætter:

Opdelingen af ​​COO-rollen giver os bedre muligheder for at strømline vores operationer, som er det næste skridt i udviklingen af ​​Boozt.

Niels flyttede for nylig til Aalborg, men fortsætter som rådgiver indtil midten af ​​næste år for at sikre en jævn transition og overdragelse af ansvar.

Annonce