Erotik-succes jagter ny rekord

Fem gazellepriser i træk, men det er ikke nok, fortæller medejer Mathilde Mackowski

Dagbladet Børsen hylder hvert år en række gazellevirksomheder fra det danske erhvervsliv.

Og iblandt dette års gazeller finder man en virksomhed, der har en lidt frækkere mission end de fleste.

Annonce

Den erotiske webshop, Sinful, modtog sin femte gazellepris i træk ved tirsdagens prisuddeling i Aarhus. De fem gazellepriser i streg gør virksomheden til én ud af 129, der i år har fået titlen som Maraton Gazelle.

En titel, man kun får, hvis man modtager mindst fire gazellepriser i træk.

Med en vækst på 178,2 procent over de seneste fire regnskabsår er Sinful endnu engang blandt de hurtigst voksende virksomheder i Danmark.

Men det er ikke nok – nu går virksomheden efter rekorden:

Vi er super stolte af, at vi nu for femte år i træk får lov til at modtage en gazellepris. Det er lige specielt hver gang, og med fem statuetter på fem år, går vi nu benhårdt efter rekorden for flest gazeller i streg, fortæller medejer Mathilde Mackowski i en pressemeddelelse.

Rekorden for flest gazellepriser i træk er ni styk, hvilket betyder, at Sinful nu er over halvvejs. Hvis virksomheden skal i mål, kræver det positiv vækst de næste fem år.

Og det er der bestemt en mulighed for, mener Niels Ralund, adm. direktør i brancheforeningen FDIH:

Sinful har vist et fortræffeligt købmandskab og en enestående måde at drive webshop på. De forstår at sælge den gode historie og gøre deres produkter stuerene. Det kobler de sammen med et fantastisk købmandskab på nettet, og det kan jeg kun kippe med flaget for. Jeg har svært ved at se, hvorfor de skulle stoppe nu, fortæller Niels Ralund.

Annonce

"Vores mål er 1 milliard kroner"

Men hvad skal der til, hvis man jagter Gazellepriser?

Vi er en vækstvirksomhed. Det er vores DNA og det mind-set, vi alle arbejder udfra. Vi fokuserer på at erobre markedsandele og gøre eksisterende markeder større, samtidig med, at vi kigger efter nye markeder og spændende koncepter, der kan bidrage til den løbende vækst. Vores mål er en omsætning på 1. milliard kroner i 2027, og det kræver en vækst på minimum 25 procent om året. Den vækst vil også sikre os de gazellepriser, vi jagter hvert eneste år, fortæller Tonny Andersen, CEO hos Sinful, til Ehandel.dk

Det var desuden Niels Ralund, der i 2017 selv nominerede Sinful til E-handelsprisen: “Årets E-ner”, som webshoppen efterfølgende vandt ved en afstemning til prisuddelingen.

Sidenhen har virksomheden også sikret sig e-handelsprisen: “Bedste eksportcase” i 2018.


En gazelle er en virksomhed, der i løbet af de seneste fire regnskabsår har haft positiv vækst og mindst fordoblet sin omsætning eller sit bruttoresultat over de fire år.

Det er der, ifølge Dagbladet Børsen, 2043 selskaber, der har opnået i 2019. Det svarer til cirka 0,3 procent af alle momsregistrerede virksomheder i Danmark.