Et rekordkvartal

Har øget sit resultat med over 100 procent

I dag har virksomheden Footway offentliggjort sine tal for tredje kvartal.

Tallene afslører, at salget er steget med næsten 23 procent og landede på omkring 158 millioner danske kroner, sammenlignet med lidt over 128 millioner i samme periode året før

Annonce

I løbet af 3. kvartal har virksomheden forberedt sig på at sælge til flere lande. Arbejdet har bestået i standardisering af interne processer samt forberedelse af en international logistikløsning. Desuden er et diskussionsforum for kunder udviklet for at lette en kundedrevet dialog om mærker og produkter, skriver virksomheden.

Resultatet af primær drift efter afskrivninger (EBIT) udgjorde næsten 6,8 millioner, hvilket kan sammenlignes med lige knap 3,2 mio. sidste år.

I løbet af kvartalet steg antallet af besøgende også til 11,4 millioner, sammenlignet med 10 millioner i sidste kvartal.

3. kvartal har været et rekordkvartal med hensyn til rentabilitet, mens det rent logistisk har været udfordrende. Jeg er taknemmelig for at være en del af Footway-teamet og ser frem til at fortsætte med at opbygge vores platform, siger Daniel Mühlbach, administrerende direktør for virksomheden, i en pressemeddelelse.