EVENT: Har du kridtet skoene til Emeet 2019?

Vi sørger for stærk faglighed i Danmarks navle

Har du hørt om Emeet?

Annonce

Hvis du arbejder med e-handel, er Emeet ”the place to be”. Det er en demokratisk, deltagerstyret konference for e-handlere, hvor deltagernes forslag til diskussionsemner sætter dagsordenen.

Der er ikke noget færdigt program, ingen foredragsholdere og intet publikum – dig og din virksomhed er i centrum.

Denne gang slår Emeet rødder på dejlige Fyn i Odense, den 10. oktober 2019.


Hvad er ”gitteret”?

Noget af det første, du møder på Emeet, er et stort, tomt skema (også kaldet ”gitteret”) med felter, der hver svarer til en 45 minutters session.

Her kan du skrive på, hvilke emner du har lyst til at diskutere med de andre deltagere. Det kan både være emner, du har spørgsmål til og gerne vil blive klogere på, og emner, hvor du kan byde ind med din viden og dine kompetencer.

Efterhånden som gitteret bliver fyldt op, kan du få overblik over alle de emner, som du og de andre deltagere gerne vil diskutere, så du kan beslutte dig for, hvilke sessions du vil deltage i.

For at give plads til så mange diskussionsemner som muligt foregår der flere sessions samtidigt – i forskellige lokaler, naturligvis. Mellem de enkelte sessions er der en kort pause, hvor du har mulighed for at netværke med de øvrige deltagere.


Sharing is caring

Formålet med Emeet er at give dig som e-handler mulighed for at dele viden og erfaringer med dine branchekollegaer.

Annonce

Vi vil gerne opfordre dig til at deltage aktivt i diskussionerne. Benyt dig af chancen for at stille spørgsmål, fremlægge udfordringer, svare på andres spørgsmål og dele ud af din viden og dine erfaringer.

Ingen ved alting, men alle ved noget, og Emeet er til, for at vi kan lære af hinanden.

Tilmeld dig eventet allerede nu.

Vi ses!