Får massiv million-indsprøjtning fra investorer

"Med sådanne penge kommer et stort ansvar".

Den danske modeportal Miinto udvider sin forretning igen, og her kommer det vidst meget belejligt med en kapitalindsprøjtning på over 13 millioner euro.

Det svarer til omkring 97 millioner danske kroner.

Annonce

Burda Principal Investments og Heartland A/S er de to bidragsydere, der har skudt penge i den Københavnsbaserede virksomhed.

Miinto er en attraktiv virksomhed med et solidt fundament, og vi ser, at de er på en meget spændende rejse, som vi er glade for at være en del af, «siger administrerende direktør i Burda Principal Investments, Christian Teichmann, i en pressemeddelelse.

Miinto har også øget sin omsætning markant.

Der blev solgt varer for næsten 100 millioner euro i det forløbne år, og virksomheden forventer at fortsætte en stærk vækst i indeværende regnskabsår.

Med det seneste økonomiske bidrag fra investorerne er målet at styrke Miintos position på eksisterende markeder og samtidig indtræde på nye.

Kapitaltilskuddet fra Burda Principal Investments og Heartland A / S vidner om, at vores investorer er tilfredse med vores udvikling og understøtter vores strategi. Vi har alle arbejdet ekstremt hårdt for at nå disse tal, og vi er meget stolte og ydmyge over den store tillid fra vores nye og nuværende investorer. Vi er også opmærksomme på, at der med sådanne penge kommer et stort ansvar, som vi fuldt ud forstår og respekterer. Vi løber et maraton, og vi har lige passeret 5 km-mærket, siger administrerende direktør og medstifter af Miinto, Konrad Kierklo.