Fætter BR genopstår til foråret

Lancerer ny webshop og 25 nye butikker

Annonce

Efter en skæbnesvanger tid med kundeflugt, deprimerende regnskabstal, desperate redningsforsøg, konkurs og opkøb gik Fætter BR for nylig i hi.

I en pressemeddelelse skriver legetøjskædens nye ejer, Salling Group, at man har planer om at åbne 25 nye BR-butikker. Allerede inden for få måneder kommer de første butikker til at se dagens lys.

Annonce

Sideløbende arbejdes der på en ny webshop. Der forlyder dog endnu ikke noget konkret om tidspunktet for lanceringen.

- Med en landsdækkende BR-kæde og en stærk webshop sikrer vi, at der fremover bliver et univers, hvor man kan købe legetøj. Det ligger os meget på sinde, at børn fortsat kan have gode oplevelser med legetøj i fysiske butikker, og at legetøj forbliver en del af danskernes hverdag, siger administrerende direktør i Salling Group, Per Bank.

LÆS OGSÅ: Fætter BR reddet fra den synkende skude

Stadig populær

På trods af de seneste års svigtende salg er Per Bank overbevist om, at det giver rigtig god mening at holde liv i det gode, gamle BR-brand.

- Der er tale om et særdeles stærkt dansk brand, og de seneste ugers omtale af BR har understreget, at danskerne meget gerne vil holde liv i BR. Vi er nu i dialog med udlejere over hele landet for at sikre de bedste placeringer til de kommende BR-butikker, siger Per Bank, administrerende direktør i Salling Group.

De 25 nye butikker forventes at blive fordelt ud over hele landet, i første omgang dog ikke på ikke-brofaste øer. Placeringen af de enkelte butikker forventes at blive offentliggjort i løbet af foråret.

LÆS OGSÅ: Det har Salling Group betalt for BR