Finansdirektør siger farvel til elektronikkæmpe

”Jeg giver med glæde kaffe”.

I det seneste årsregnskab for Elgiganten, som gælder for 2018/19, landende omsætningen på 6,2 milliarder kroner, mens bundlinjen lød på 114 millioner.

Det er pæne resultater at kigge på – men det bliver ikke de sædvanlige sæt øjne, der kigger på pengene fremadrettet. I hvert fald ikke i dansk regi.

Annonce

Efter mere end 10 år fratræder finansdirektøren i Elgiganten.

Aldo Scoppa har siddet på sin post siden august 2009, men ultimo juni har han sidste arbejdsdag hos den store elektronikkæde.

Efter mere end 10 fantastiske år som CFO i Elgiganten Danmark har jeg besluttet mig for , at tiden er kommet til at prøve noget nyt. Elgiganten er i super form, og jeg er stolt af det arbejde vi sammen har udrettet. Over de sidste 10 år har Elgiganten næsten tredoblet sin vækst og er blevet en endnu mere effektiv. Det er resultater, der er skabt af et stærkt team, som jeg er stolt af at have været en del af. Jeg er sikker på, at Elgiganten fortsætter sin sikre rejse de næste mange år. En stor tak særligt til Peder Stedal (CEO) for et fantastisk samarbejde de seneste 7 år, skriver han i et opslag på LinkedIn.

Han er begyndt at se sig om efter virksomheder, som kan give ham en ny karrieremæssig udfordring.

Jeg giver med glæde kaffen, hvis der er nogen, som kunne tænke sig at tage en uforpligtende snak eller kender til virksomheder, hvor en profil som min kan gøre en forskel, skriver han også.

Elgiganten blev etableret i Danmark i 1996, og i dag har kæden over 2.300 medarbejdere fordelt på 38 varehuse samt en netbutik.