Ganni har fået ny administrerende direktør

Det danske modehus har hyret en ny mand til toppen.

Fra den 22. oktober 2018 sætter italienske Andrea Baldo sig i førersædet hos det danske modebrand, Ganni.

Annonce

Andrea Baldo har tidligere haft lederposter hos andre topbrands, herunder Marni, Maison Margiela og Diesel.

Andreas Baldo overtager stillingen som koncernchef fra danske Nicolaj Reffstrup, som har haft titlen siden 2009. Nicolaj Reffstrup vil dog, i samarbejde med sin hustru og den kreative direktør, Ditte Reffstrup, opretholde sin rolle som grundlægger af Ganni, og i den forbindelse fortsætte med at skærpe brandets fokus på bæredygtighed, teknologisk innovation og branding.

Andrea Baldo får base i London.

- Jeg har udviklet en kærlighed for branchen med alle sine op- og nedturer, og kreativitet, selvom mit naturlige habitat altid har været tech. Men jeg indrømmer, at jeg ikke er modeveteran, så vi er meget glade for at få Andrea ombord. Han har indgående kendskab til industrien, men også sjælden praktisk erfaring med at køre både højprofilerede luksusmærker som Margiela og Marni, såvel som mere moderne koncepter. Sammen bliver vi et uovertruffet team. Personligt ser jeg frem til at have mere tid til at arbejde på vores bæredygtighedsplaner samt videreudvikle brandet og selskabets tekniske strategi rundt omkring i verden, siger Nicolaj Reffstrup, grundlægger af Ganni, i en pressemeddelelse.

Den nyudnævnte CEO, Andrea Baldo, tilføjer:

- Ganni er et fremragende og spændende brand med en unik positionering, der fremmes af kreativitet og visionen hos ​​Ditte og Nicolaj. Jeg er meget glad for at være i virksomheden og ser frem til at bidrage til brandudvikling og internationalisering, side om side med det talentfulde Ganni-team.

 


Foto: ANDREA BALDO

Annonce