Gazelle spottet i skive!

Det er første gang

Den 23. maj 2019 indtog en begejstret direktør for FDIH, Niels Ralund, scenen til arrangementet ”E-handelsprisen 2019”, som Øksnehallen i København dannede ramme omkring.

Annonce

I løbet af aftenen blev der uddelt 12 priser, og afslutningsvis den famøse Guldpris, som i år gik til den jyske garn og hobby-virksomhed, Rito. Virksomheden blev desuden også kåret til at være landets bedste B2C-virksomhed med en omsætning på under 50 millioner danske kroner.

LÆS OGSÅ: Rito: Sådan smager guldet

Og nu viser det sig, at fejringerne på ingen måde er slut i 2019.

- Yes! Første Gazellepris til Rito!

Det skrev Dennis Drejer, indehaver af Rito.dk og medejer af Ehandelsdagen, på sin LinkedIn-profil i går.

Den glædelige nyhed landede på direktionsbordet torsdag formiddag, og allerede om eftermiddagen blev der tid til at åbne champagne og spise lækre sandwich.

Når Dagbladet Børsen hvert år kårer landets gazeller, hører det sjældenhederne til, at så ung en virksomhed overhovedet kvalificerer sig til prisen – for at blive kåret, skal en virksomhed faktisk kunne præstere, som minimum, en fordobling af omsætningen i løbet af de seneste fire år.

Jeg fanger Dennis på mail, og han smider en kort kommentar, selv om klokken vel at mærke er 02.00 om natten i Puerto Rico, hvortil han lige er ankommet med et hold af kammerater, som er taget på cruise sammen.

Annonce

- Det er virkelig et skulderklap, men vi fortjener en Gazelle, fordi vi kæmper for det på daglig basis, skriver Dennis Drejer, kort og godt.

Til januar fylder Rito seks, men særligt 2019 har været rigtig sjovt år. Ifølge direktøren forventede Rito at vækste 30 procent i maj måned 2019, men opnåede i stedet en vækst på 80 procent.

Udsigterne er således stigende vækst og Dennis Drejer glæder sig til fremtiden i fuld offensiv.

Rito.dk’s største marked er fortsat Danmark, men både Norge og Sverige indhenter langsomt. Virksomheden beskæftiger 40 ansatte, og herunder 23 fuldtidsansatte.