Harald Nyborg lukker butiksnetværk: E-handlen består

’Another one bites the dust’.

Detailkæden Harald Nyborg smider håndklædet i ringen, hvad angår den fysiske handel.

Annonce

Harald Nyborg har kæmpet med et negativt resultat i Sverige i de senere år, og sidste år har selskabet også set en negativ udvikling i omsætningen.

Nu er det officielt, at Harald Nyborg lukker sin butikskæde i Sverige, men én butik i Löddeköpinge kommer dog til at bestå, skriver Expressen.

11 butikker bliver til én

I alt har varehuset 11 butikker i Sverige. Ved udgangen af ​​2017 har selskabet dog haft 13 butikker, så man har allerede lukket et par.

For nylig besøgte vores søstersider, Ehandel.se, Harald Nyborg i Helsingborg, og her var alle varer blevet sat ned med 25 procent. Man annoncerede endvidere den kommende butikslukning.

LÆS OGSÅ: Komplett lukker sin markedsplads

Danmark synes ikke at være berørt

Virksomheden er i grunden dansk og Harald Nyborg har i alt 42 butikker, herunder dem i Sverige.

Hvordan situationen er her i Danmark er uklar, men i en nyhed fra oktober fremgår det, at Harald Nyborg planlægger at åbne en ny butik.

I undersøgelsen af moderselskabets årsrapport for 2017 fremgår det endvidere, at selskabet har opnået et positivt resultat.

Annonce

Rapporten udpeger samtidig den svenske del af koncernen som en belastningsfaktor med henblik på de negative tal.

Ifølge rapporter forhandler Harald Nyborg på nuværende tidspunkt med et andet selskab om en potentiel overtagelse af det svenske butiksnetværk og de ca. 100 medarbejdere, der berøres af beslutningen.

Hvis denne aftale går i orden, skal de fleste jobs angiveligt kunne reddes.

LÆS OGSÅ: Skomager, hvor er din læst?

I 2019 lukker butikkerne

Virksomhedens e-handel vil dog ikke blive berørt af de mange lukninger - Harald Nyborg vil i stedet investere mere inden for dette område.

Harald Nyborgs butikker, undtagen den i Löddeköpinge, lukkes den 13. januar næste år.