Hjertelig velkommen til Ehandel.dk!

Danmarks bedste og førende nyhedsside om e-handel.

Annonce

Du er landet på den allerførste byggesten til det, der inden for den nærmeste fremtid skal udgøre Danmarks bedste og førende nyhedsside om e-handel.

Det er mødestedet og mediehuset Ehandel.se, som har været Sveriges førende centrum for e-handel siden 2009, der er klar med dette løfte.

Under vores tag finder du Sveriges førende nyhedsside om e-handel, Ehandel.se. Vi samler de forskellige webshops på nettet, men arrangerer også en række e-handelsevents i Sverige og resten af Norden. Den 4. oktober tager vores eventvirksomhed så skridtet ind i Danmark, når vi arrangerer e-handelskonferencen Emeet i Lyngby.

Udover nyhedssiden og events omfatter vores e-handelsfamilie også fordelsklubben EDGE, statistiktjenesterne Ehandel.se Analytics og Ehandelsindex, et velbesøgt e-handelsforum, verdens bedste nyhedsbrev og meget mere.

Mens vi venter på premieren for Ehandel.dk, er du velkommen til at tage et kig på Ehandel.se eller vores finske nyhedsside Ehandel.fi. Du kan også læse mere om vores event på Emeet.dk samt på vores svenske eventside.

Vi ser frem til at blive en del af det danske e-handelsmarked. På snarligt gensyn!
[smbtoolbar]

Annonce