I krisetider: ”Vi ottedobler i de nordiske lande”

Mange bygger "home-gyms". 

E-handelsvirksomheden Zidcore meddeler et salgsboom for fitnessprodukter. Siden udbruddet af coronavirusen har forretningen tredoblet sit salg i det svenske.

Virksomheden opererer også i både Norge og Danmark, hvor salget er steget endnu hurtigere end i Sverige.

Annonce

At Danmark og Norge har haft mere omfattende restriktioner end Sverige, i den aktuelle krise, er tydeligt at se med henblik på både salg og antal besøgende. Vores norske og danske websteder har en omsætning i marts måned, som er syv til otte gange højere end den tilsvarende periode sidste år, siger Christian Ekman, ejer og marketingstrateg i Zidcore.

Den massive travlhed skyldes, at mange vælger at bygge træningscenter derhjemme, i stedet for at gå i fitness, som enten er forbudt i disse tider eller udgør stor smittefare. Det skriver virksomheden i en pressemeddelelse.

For at håndtere den høje ordreindstrømning har Zidcore ansat medarbejdere for at sikre kapacitet inden for lager og logistik.

Vi er glade for at være i den positive situation, at vi kan rekruttere nyt personale på et tidspunkt, hvor mange andre virksomheder bliver tvunget til at afskedige.