Ikea tripper for at åbne – men det bliver ikke, som det plejer

Forventer ikke problemer.

Regeringen har åbnet døren til hverdagen på klem for nogle forretningsdrivende i det danske, og gør så småt klar til at åbne op for endnu flere.

Ikea tripper for at kunne genåbne sine fem danske varehuse efter en hel måneds nedlukning grundet corona.

Annonce

Men det bliver ikke helt, som det plejer, når dørene åbner igen den 27. april.

Det oplyser Ikea på sin hjemmeside.

For os er det allervigtigste, at vi åbner op på en sikker og forsvarlig måde. Derfor har vi iværksat en række tiltag, der skal gøre det lettere at passe godt på hinanden, står der på hjemmesiden.

Det betyder blandt andet, at både restauranten, med de famøse Ikea-kødboller, og legeland fortsat holder lukket. Bistroerne vil dog være åbne.

Grundig rengøring, hyppig udluftning, afstandsmarkeringer på gulvet, samt plexiglasafskærmninger og spritstandere bliver alt sammen den nye virkelighed.

Der bliver også installeret kundetællersystemer, der skal sikre, at der ikke kommer for mange kunder ind i varehuset på samme tid. Men det er ikke noget, som Ikea forventer at få brug for.

Alle vores varehuse er så store, at vi mere end opfylder myndighedernes krav om 4 m2 per kunde. Faktisk er varehusene så store, at vi endnu aldrig har oplevet, at der kun var 4 m2 per kunde. Selv ikke på de travleste dage med allerflest besøgende, bliver det fortalt på hjemmesiden.

Annonce