iPhonebutiken sætter kurs mod Danmark

Ny majoritetspost, nyt design og styrket kapital.

iPhonebutiken.se er en onlineplatform med 50.000 tilbagevendende kunder. Bag virksomheden er profilerne Kim Johansson og Daniel Andersson, der har drevet forretningen siden 2008.

Annonce

iPhonebutiken har kontor og lager i det centrale Kalmar.

Ambitionen har altid været, at platformen skal være det indlysende valg for kunder, der søger tilbehør til deres iPhone og iPad.

Siden starten er forretningen vokset betydeligt, både i Sverige og Norge. Faktisk nåede e-handlen hurtigt flere millioner i omsætning, sandsynligvis også drevet af den stigende popularitet af iPhone.

I de seneste år er salget dog stagneret.

- Manglende fokus, simpelthen, siger Daniel Andersson.

Men nu får butikken kærlighed igen og har genvundet opmærksomhed, hvilket har sat tydelige spor på ambitionsniveauet. Det meddeles nu, at familien Dahlgren Invest AB overtager majoritetsinteressen i iPhonebutiken.se.

- Kim og Daniel, der grundlagde iPhonebutiken.se som dét, forretningen er i dag, har gjort et godt stykke arbejde med varemærke-, onlinebutiks- og logistikkæder. De har oplevet stor vækst. Ikke kun i Sverige, men også i Norge samt en igangværende proces i Danmark, siger Peter Dahlgren hos investeringsselskabet.

Dahlgren-familien skal nu sammen med partner Daniel Andersson tage det næste udviklingstrin for at styrke onlinebutikken og teste markedspladser i Danmark.

Annonce

- Vi tilføjer kapital og yderligere struktur for at tage virksomheden til næste niveau. Vi vil for eksempel i løbet af de næste par måneder lancere et helt nyt design og fortsætte ekspansionsplanerne i Norge og Danmark.

Daniel Andersson er meget tilfreds med det nye blod i virksomheden.

- Det bliver udbytterigt at arbejde sammen med familien Dahlgren Invest og fortsætte med at udvikle forretningen, siger han.