Jollyroom lejer yderligere 19.500 kvadratmeter logistikbygninger

Jollyroom har igen underskrevet en ny lejekontrakt hos ejendomshandleren Prologis, tæt på Jollyrooms andre lagerbygninger i Gøteborg, Sverige.

Internetfirmaet Jollyroom, som er Nordens største og hurtigst voksende virksomhed inden for baby- og børnebranchen, er igen vokset ud af deres lokaler og skal snart flytte ind i to nybyggede og moderne logistikbygninger. Kontrakten med Prologis omfatter ca. 19.500 kvadratmeter og er strategisk placeret i Gøteborgs havn i Sverige for hurtigt og effektivt at nå rundt til hele Norden.

Annonce

- Igen i år har vi oplevet en stor tilvækst og investerer løbende i nye lokaler og systemer for at kunne håndtere større volumener, samt de logistiske udfordringer, som opstår med den kraftige tilvækst, siger Ole Sauar, Adm. Direktør og hovedaktionær i Jollyroom, i en pressemeddelelse.

Han fortsætter:

- Med den nye lejekontrakt har vi her i 2018 øget vores totale lagerkapacitet fra 35.000 kvm til 85.000 kvm. Lokalerne er placeret i nærheden af vores andre lagerbygninger for at centralisere hele logistikdelen. Centraliseringen er en vigtig del for, at vi kan fortsætte med at effektivisere vores arbejdsprocesser inden for logistik, og når vi igen skal udvide virksomheden, møde kundernes krav på hurtig levering til alle lande.

LÆS OGSÅ: Amazon Go kommer et skridt nærmere Danmark

Ny samarbejdspartner

Prologis står bag de moderne byggerier og er kendt for at være en af verdens førende forhandlere af logistikbygninger med har fokus på markeder med høje adgangsbarrierer og stor tilvækst.

- Vi er glade for at byde Jollyroom velkommen, og samtidig være med til yderligere at fremme deres internationale vækst. Prologis er en global virksomhed med en unik one-stop-shop-løsning til logistiklokaler i Europa og resten af verden, fortæller Johan Nihlmark.

 

Annonce