JYSK fejrer 40 stærke år med åbning i Irland

15 butikker med 200 nye jobs til følge

Annonce

40 år er gået siden grundlægger af JYSK, Lars Larsen, bød de første kunder velkommen i JYSK i butikken på Silkeborgvej i Aarhus den 2. april 1979. 

Siden da er kunder blevet budt velkommen i over 2.700 butikker i mere end 50 lande verden over.

LÆS OGSÅ: Jysk fylder 40 år - nu med helt eget museum

Annonce

Som en naturlig del af JYSKs fortsatte ekspansion markeres jubilæet derfor med åbningen af kædens første butik i Irland.

- Jeg kunne ikke forestille mig nogen bedre måde at fejre JYSKs 40-års jubilæum end at føje endnu et land til det JYSKe verdenskort. Ekspansion har været en del af DNA’et i JYSK, siden den første butik åbnede for 40 år siden, og jeg er glad for at kunne markere det ved at åbne vores første butik i Irland, som er det sidste større land i Europa, der indtil nu har manglet muligheden for at handle i JYSK-butikker, siger grundlægger og formand for bestyrelsen i JYSK, Lars Larsen, i en pressemeddelelse.

LÆS OGSÅ: Jysk etablerer sig i Irland og skaber 200 nye arbejdspladser

15 nye butikker på tegnebrættet

Lars Larsen klipper selv snoren til den første JYSK-butik i Irland, der åbner i byen Naas, som ligger cirka 40 kilometer fra hovedstaden Dublin.

Til åbningen den 2. april får han blandt andet selskab af den danske ambassadør i Irland, Uffe Balslev, samt byens borgmester Billy Hillis.

Nyheden, om at vi åbner, har allerede fået masser af positiv opmærksomhed i lokale medier, så jeg håber, at en masse kunder vil møde op og fejre denne særlige dag sammen med os. Vi glæder os til byde de irske kunder velkommen og præsentere dem for vores sortiment og den skandinaviske kultur, som har været med til at gøre JYSK til en succes i de mange andre lande, vi har åbnet i. Når vi ser på markedet, har vi en stærk forventning om, at der er gode muligheder for at vokse i Irland, siger Lars Larsen.

Planen er indtil videre at åbne 15 butikker med 200 nye jobs til følge.