Kendt netbutik bygger Danmarks største robotlager

Kontrakten er underskrevet.

Den Højbjerg-baserede virksomhed Proshop blev stiftet i 1995 og siden den spæde begyndelse har det gode, jyske købmandskab været i fokus.

Og det har givet pote i samtiden.

Annonce

I starten af februar kunne vi berette om, at virksomhedens omsætning i 2019 landede på lige omkring 1,5 milliarder danske kroner, hvilket er en stigning på 30 procent, sammenlignet med sidste år.

Overskuddet nåede også rekord – det blev til 24. millioner kroner efter skat.

Vi øger toplinjen med 30 procent. Vel at mærke samtidig med, at bundlinjen følger med op, kommenterede direktør, Ivan Jæger Christiansen.

I halen på det tilfredsstillende regnskab udvider Proshop nu med endnu en tilbygning til sit centrallager - denne gang på hele 16.346 kvm.

Kontrakten er underskrevet og det nye lager skal været funktionsdygtigt om ni måneder. Udvidelsen skal hjælpe med at skubbe til væksten i form af lagerrobotter.

Med det nye lager tripler vi nu vores centrallager og får Danmarks største robotlager. Proshop har i dag 42.000 lokationer – med det nye robotlager får vi rammerne til 200.000, siger Poul Thyregod, stifter og arbejdende bestyrelsesformand, i en pressemeddelelse i forbindelse med offentliggørelsen af det nye projekt.

Proshop vandt sidste år E-handelsprisen for bedste eksportcase og nåede at omsætte for knap 1,5 mia. kroner.

Annonce