Klarna Checkout slår endelig rødder i Danmark

Slut med dobbelt integration.

Annonce

Betalingsselskabet Klarna meddeler, at det efter flere år på
markedet lancerer sin komplette kontantløsning Klarna Checkout i Danmark.

En nyhed, som forenkler arbejdet hos e-handlere, der i dag benytter Klarna og driver forretning i for eksempel hele Norden.

Annonce

- Eftersom dette indebærer, at det danske salg går gennem samme integration, og alle betalingsmetoder samles i én fælles betalingsløsning, forenkles både det tekniske arbejde og administrationen. Vi arbejder allerede på den danske betalingsløsning med en række forhandlere, har fået et positiv respons og håber at udbrede det til flere inden for kort tid, siger Madeléne Kraemer, Senior Commercial Manager i Klarna, i en pressemeddelelse.

"Har fået en stærkere position i Danmark"

Vi har spugt Klarna (KOC), hvorfor det først er nu, de vælger at lancere i Danmark, da betalingsløsningen allerede kom til Sverige i 2012.

- Vi har i lang tid tilbudt vores kreditprodukter i Danmark og har vurderet, at de mødte efterspørgslen tilstrækkeligt. Da mange af vores handlende - inklusiv os selv - er begyndt at få et bedre fodfæste og stærkere position i Danmark, og at behovet for en fuld KCO-løsning dermed er steget, har vi set det som et godt sted at tage det næste skridt og starte KCO fuldt ud, siger Madeléne Kraemer til Ehandel.dk.

I hvilke lande har I en komplet Klarna Checkout?

- Hele KCO-løsningen er nu tilgængelig i ni lande: Sverige, Norge, Finland, Danmark, Tyskland, Østrig, Holland, Storbritannien og USA. Her tilbyder Klarna en komplet kontantløsning med lokaliserede betalingsmetoder, siger Madeléne Kraemer.

Ud over de ni lande, skal betalingsselskabet også tilbyde
kortbetaling i 159 lande.

I Schweiz er det også muligt at bruge Klarnas tjenester til
at tilbyde fakturabetaling. Den "optimale løsning" siges imidlertid
at være KCO, som omfatter alle betalingsmetoder.

Danmark er selvfølgelig et tæt ekspansionsmål for mange svenske netbutikker, og nu er det slut med dobbelt integrationer – noget man tidligere måtte leve med, hvis man som kunde hos Klarna ekspanderede til Danmark.

- Det har hidtil været muligt for e-handlere at tilbyde de danske forbrugere Klarnas faktura- og delbetalingsydelser, samt bruge Klarna til kortbetalinger – men det har krævet særskilte betalingsløsninger. Det har betydet, at e-handlere, der bruger Klarna Checkout i andre nordiske lande, har været underlagt dobbelt integration i Danmark for at kunne tilbyde både kort og kreditprodukter, forklarer Klarna.