Kortlogo.dk relancerer: Sorter, kombiner og download kortlogoer til din webshop

Over 8-000 danske webshops buger det gratis værktøj

Annonce

Kortlogo.dk, udviklet af e-handelsbureauet Bulldesign, har eksisteret siden 2015. Det startede som en lille service, men nu er det en platform brugt af flere end 8000 danske webshops.

Tjenesten gør det muligt at kombinere kortlogoer fra alle udbydere, og derefter downloade billedefilen som kan indsættes på den respektive virksomhedes hjemmesiden.

Annonce

I starten af maj er kortlogo.dk blevet relanceret, og de følgende nye funktioner kan man bl.a. også downloade logoerne i SVG, og selv vælge baggrund og kantfarve til og fra.

Herudover er siden blevet lanceret i en international version, card-logo.com, og med kortlogo som den eneste af sin slags, forventes det, at den internationale side bliver udbredt mellem udenlandske webshops også.

Kortlogoer er i dag et trust signal, og det signalere tryghed. Man bruger store varemærker som MasterCard og Visa, og associere dem med ens virksomhed - og det skaber tryghed. De fleste har deres foretrukne betalingsmetode, og derfor er det vigtigt, at man viser kortlogoerne til kunderne, siger Hassan Aziz, UI/UX Designer hos Bulldesign, til Ehandel.dk.

Kortlogo.dk er blevet anbefalet af NETS, Clearhaus, Quickpay og Dandomain.

Planen er at få flere betalingsudbydere indover kortlogo, så det kan blive en samlet platform, alle betalingsindløsere og PSP’er kan henvise til.

Kortlogo tilbyder i dag over 100 logoer i kategorier fra betaling, fragt, bankindløsere, afbetaling mv.

Foto: Hassin Aziz