Optimer din lagerplads med lagerautomater

Efterhånden som e-handelsindustrien er blevet større, er kundernes forventninger også blevet det. I dag bestiller kunder både oftere, i mindre mængder og senere på dagen, mens de forventer hurtigere levering end nogensinde før. Nu opfatter kunder 2-dages levering som langsomt, da levering næste dag eller samme dag er blevet standard. 2020s kunder tænker globalt, kræver individuel tilpasning, vil have hurtige resultater og beder om tilbagebetaling uden at tænke to gange.

Og selvom det egentligt ikke behøver at være sådan, har mange virksomheder svært ved at følge med. Virksomheder, der netop har lanceret deres salgskanal eller overvejer at udvide, kæmper ofte med intralogistikken. Internt lider virksomhederne under forhindringer som lagerplads, pluksikkerhed og mangel på arbejdskraft. Eksternt kan kundeloyaliteten påvirkes som resultat af, at man modtager forkerte bestillinger, ringe leveringsforventninger samt manglende mulighed for personalisering eller global forsendelse.

Mark Dunaway, Kardex Remstars administrerende direktør i Nordamerika, forudser at:

I løbet af de kommende 5-10 år, vil industrien blive endnu mere afhængig af robotteknologi og automatisering med avancerade funktioner. Faktisk tror vi, at det vil vokse endnu hurtigere, end efterspørgslen på udstyr til lagring og pluk har gjort det. Idéen om en “mørk bygning”, hvor robotteknologi og automatisering kører autonomt i døgndrift er helt klart på fremmarch.

Efterhånden som virksomheder går over til automatiserede lagersystemer, vil intralogistikbranchen også forandres og vokse. For nyligt hjalp Kardex Remstar Chocolate World, en belgisk producent af chokoladeforme med kunder i over 110 lande, med at optimere virksomhedens lagerlogistik. Med installationen af to LR 35 vertikale buffermoduler og Power Pick Global kan de nu:

  • Sikre samme dag-forsendelse af bestillinger modtaget inden kl. 15.00
  • Håndtere op til 500 bestillinger og lagre 2736 kundetilpassede kasser per dag
  • Give de ansatte værktøjer, der garanterer et nøjagtigt overblik over lageret og dets placering
  • Opretholde en jævn drift, uden intensiv træning af de ansatte

Det vertikale buffermodul LR 35 er blandt de hurtigste lagerautomater på markedet, og gør det muligt for virksomheder at øge deres plukeffektivitet og reducere omkostningerne. En enkelt enhed kan håndtere op til imponerende 150 kasser pr. time. For at sætte det i perspektiv er det 50% mere end hvad en lift automat kan præstere pr. time. Dertil kommer, at en løsning med FramePick giver øget plukhastighed, færre plukfejl, reduceret gåafstand og optimeret lagerplads og volumen. Faktisk kan den afstand en plukmedarbejder tilbagelægger i sit arbejde reduceres med op til 65%. Systemet kan nemt implementeres med minimal konfiguration, og efterfølgende udvides efter behov ift. både sæsonudsving og langsigtet vækst.

Læs mere om lageautomation for e-handlere her.