Lars Larsen Group får ny CEO

Ansvar for yderligere at udvikle virksomheden. 

Der er forandringer at spore på direktionsgangen hos Lars Larsen Group.

Jesper Lund bliver pr. 1 februar 2020 ny administrerende direktør. Han kommer fra en tidligere stilling som partner og medejer af PwC Danmark og indtræder i rollen efter Hans Henrik Kjølby, der har været med i Lars Larsen Group siden 1987 og været CEO siden 2002.

Annonce

Bestyrelsesformand for Lars Larsen Group, Jacob Brunsborg, er begejstret for, at koncernen nu får tilgang af en profil med kendskab til koncernen.

Jeg har kendt Jesper gennem en årrække, og jeg ser frem til, at han bliver en del af koncernen med ansvar for yderligere at udvikle virksomhederne og formuen i Lars Larsen Group. Samtidig bliver Jesper ansvarlig for det fortsatte arbejde med at forenkle strukturen i Lars Larsen Group, som grundet mange år med vækst og udvikling er blevet meget kompliceret, siger bestyrelsesformand Jacob Brunsborg i en pressemeddelelse.

Jesper Lund har arbejdet med familien og Lars Larsen Group igennem mange år, og nu skal han stå i spidsen for at sikre den fortsatte udvikling af virksomheden.

Jeg er glad for, at vi nu kan løfte sløret for den fremtidige organisering af Lars Larsen Group, og jeg er glad for, at vi har fået en kapacitet som Jesper med på holdet. Jesper er en person, som jeg kender godt, og som deler værdierne i Lars Larsen Group. Med det nye setup er jeg derfor helt sikker på, at vi kan fortsætte den positive udvikling i Lars Larsen Group fremover, siger Jacob Brunsborg.

Lars Larsen Group omsatte for 31,5 milliarder kroner i regnskabsåret 2017/18.