Matas går i luften med ny storsatsning

Vinder tillid i hårde tider.

Den svenske platform Bambuser AB har indgået en kommerciel aftale med Matas A/S om implementering af Live Video Shopping i deres e-handel.

Matas er virksomhedens første kunde på det danske marked.

Annonce

LÆS OGSÅ: Bliver mindst lige så trendy, som Instagram er i dag

Aftalen, der som udgangspunkt strækker sig over 12 måneder, er baseret på et månedligt fast licensgebyr og en variabel, der afhænger af brugen af det nye koncept.

Vi er glade for snart at begynde at arrangere Live Video Shopping. For Matas vil det være et nøgleelement i vores strategi som en stærk markedsleder inden for det digitale område og en ny måde at binde alle vores digitale og offline kanaler sammen på en innovativ og problemfri måde, siger Brian Andersen, direktør for e-handel hos Matas.

Bambuser ser også frem til at udvikle deres produkt i samarbejde med, hvad de kalder en ”markedsledende spiller”.

Matas er ikke kun et af Danmarks mest etablerede mærker, de har også en af ​​landets største kundeklubber. I disse hårde tider er vi glade for, at Bambuser fortsat vinder tilliden hos nye kunder, og vi ser frem til at fortsætte med at udvikle produktet og forretningen sammen med markedsledende spillere, siger Maryam Ghahremani, administrerende direktør for Bambuser.

I dag består Matas-koncernen af ​​2.500 ansatte, 270 butikker inklusive en webshop med en omsætning på 3,5 milliarder danske kroner i 2018/19.