Matas deler ud: Gratis håndsprit til frontløberne

”Går forrest i genåbningen”

Mandag morgen mødte en stor del af landets små børn i skole, børnehave eller vuggestue for første gang siden, myndighederne lukkede Danmark ned i midten af marts måned.

Matas tilbyder, i den forbindelse, en flaske gratis håndsprit til landets ca. 100.000 lærere og pædagoger. Det oplyser selskabet i en pressemeddelelse.

Annonce

Landets lærere og pædagoger går lige nu forrest i genåbningen af Danmark. Vi kan som stor virksomhed også mærke, hvor meget det betyder for vores medarbejdere, at vuggestuer, børnehaver og små skoleklasser åbner igen. Vi vil derfor gerne give den enkelte lærer eller pædagog en stor hånd og yde et lille konkret bidrag til en mere tryg og sikker start” siger Gregers Wedell-Wedellsborg, adm. direktør i Matas.

Håndsprit har været en mangelvare de sidste uger, men nu er den lige så stille på vej tilbage på hylderne.

Og det lyder også til, at Matas’ lager er fyldt godt op.

Vi har nok håndsprit, og nu må vi se, hvor mange der benytter sig af det. Vi har brugt de sidste fire uger på at sikre os håndsprit. Vi synes, det er en faggruppe, der fortjener anerkendelse, også fordi de er nogle af de første i samfundet, der skal tilbage på arbejde i genåbningen. Det var en måde, vi mente, at vi kunne bidrage til samfundet, siger Gregers Wedell-Wedellsborg

Han fortæller samtidig, at butikkerne får løbende forsyninger af håndsprit.

Ordningen løber i en uge til og med mandag den 27. april.